2011. november 30., szerda

Converse női együttes 7900ft nincs postaköltség - Jelenlegi ára: 7 900 Ft


Ha kérdésed van szívesen válaszolok!
Személyesen is átvehető, a postaköltséget én állom!
Nézd meg a többi aukcióimat sok szép ruhát tettem fel!
>;;;;
 
 
Az sablont cserfeske1 készítette.



Jelenlegi ára: 7 900 Ft

Az aukció vége: 2011-12-10 23:18
. Converse női együttes 7900ft nincs postaköltség - Jelenlegi ára: 7 900 Ft

Fogyasztó tea, heti 1,5 kiló szenvedés nélkül - Jelenlegi ára: 1 Ft


Bizonyára sokan vásároltatok már tőlem a teszveszen, értékeléseim mutatják elégedettségeteket. Remélem, ezzel a termékkel sokakon tudok segíteni.
Naturell Fogyasztó, testsúlycsökkentő tea természetes alapanyagokból
100 gramm, ömlesztett csomagolás, nem filteres, kb. 1 havi adag. Bevizsgált, gyártási számmal, engedéllyel rendelkező termék.
Átvehető személyesen a16. kerületben a lakásomon és a Pólusnál. Étkezési- és Kultúra utalvánnyal is fizethetsz, és csereajánlatot is tehetsz: )
 
Ha súlyfelesleged van, akkor most megtaláltad a természetes megoldást, mert az alkotórészek csökkentik a tápanyagok felszívódását.
A fogyókúrát kísérő kellemetlen tünetek nem jelentkeznek: pl. puffadás, fáradtság, stb.
A tea semmilyen vegyi anyagot, hozzáadott adalékot nem tartalmaz!
Hatása: minimálisan kontrollált ( csökkentett zsír-, szénhidrát bevitel, illetve rostokban gazdag táplálkozás ) mellett heti 1, 5 ? removed removed 2 kilogramm removed fogyást eredményez alkattól és a felesleges súlytól függően.
A keverékben zöld teát, ginsenget és mályvát, citromfüvet, macskagyökeret is találsz.. Alkotóelemei közül a zöld tea biztosítja a harmonikus ízt és az éberséget, a ginseng energiával tölti fel a szervezetet. A mályva méregtelenítő és emésztést serkentő hatásának köszönhetően segít az optimális testsúly kialakításában, illetve megőrzésében. Fogyj úgy, hogy közben energiával töltődsz fel
Nincs koffein tartalma, biztonsággal fogyasztható egész évben, hisz kémiai adalékoktól mentes. A tea segítségével élvezheted a megszokott ételeidet, ugyanakkor veszítesz a súlyodból. Súlyvesztés étvágy csökkenéssel, nem drasztikusan, természetes úton. Csökkenti az étvágyat, javítja a zsírok anyagcseréjét, korlátozza a koleszterinszintet, enyhe hashajtó, vízhajtó, gyulladás, - és vérnyomáscsökkentő hatású.
 
A teát egy olyan nonprofit vállalkozás gyártja, amely csak válogatott alapanyagokból, szennyezésmentes környezetben, megváltozott munkaképességű munkatársak alkalmazásával dolgozik.
Tehát nemcsak fogyni fogsz, de azzal a jó érzéssel teheted, hogy ezzel olyan emberek munkahely megtartását segítetted elő, akik hátránnyal rendelkeznek a munkaerő piacon.
A cég annak érdekében, hogy alapanyagai minőségét, illetve munkatársai létszámát megőrizze, illetve növelni tudja, nem költ méregdrága reklámra és csillogó csomagolásra. Egyszerű, újrahasznosított papírcsomagban tárolt, egy évig garantáltan minőségőrző kiszerelésben kapod a teát. Neked kell adagolnod, mert a filteres kiszerelés esetében a szinte porrá zúzással a növények elvesztenék hatékonyságukat. A terjesztés olyan cégek, illetve magánszemélyek útján történik, akik más, hasonló egészségvédő, vitalizáló, vagy éppen kozmetikai cikkeket árusítanak. Itt a teszveszen nálam tudod megvásárolni, akár 1 forintos, akár fix áras aukciókban.
Ha bármilyen kérdésed lenne, ne habozz, igyekszem mindenre kiterjedően válaszolni.



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-12-17 23:14
. Fogyasztó tea, heti 1,5 kiló szenvedés nélkül - Jelenlegi ára: 1 Ft

polaris objektív 135 mm - Jelenlegi ára: 22 000 Ft

Polaris objektív (japán), 1: 1. 8, f=135 mm. Nem nagyon értek hozzá, de valószínűleg nagy látószögű.
Kérdezzenek bátran, megpróbálok válaszolni.


Jelenlegi ára: 22 000 Ft

Az aukció vége: 2011-12-07 22:39
. polaris objektív 135 mm - Jelenlegi ára: 22 000 Ft

Hello Kitty memória játék - Jelenlegi ára: 800 Ft

Az egyik kedvencünk volt: Hello Kitty-s memória játék. Nagyon helyes figurák vannak a képeken.
Doboza picit kopott (sarkainál inkább), de a kártyák hibátlanok.
Nézzd meg a többi aukciómat, sok gyerek téli holmit tettem fel, kabátokat, csizmákat, bakancsokat! Csak márkás holmikat! + képességfejlesztő játékok



Jelenlegi ára: 800 Ft

Az aukció vége: 2011-12-01 22:33
. Hello Kitty memória játék - Jelenlegi ára: 800 Ft

Atléta - Jelenlegi ára: 1 Ft

Eladó a képen látható 3db atléta, 2 Philip Russel! Megkímélt szép állapotban!


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-12-01 22:18
. Atléta - Jelenlegi ára: 1 Ft

Avon Python karperecszett - Jelenlegi ára: 2 250 Ft

3 karperecből álló szett:
magasságuk 0, 7cm, 1cm és 2, 2 cm.
Átmérőjük 7, 2-7, 4cm.
Postázni leghamarabb december 12. -én tudom!!!
Légyszíves vedd figyelembe, ha karácsonyi ajándéknak szánod, hogy előfordulhat  esetleges készlethiány, ami miatt csak később tudom elküldeni a terméket (ált 3 v 6 hét)! Ha ez előfordul ajándék terméket adok!!



Jelenlegi ára: 2 250 Ft

Az aukció vége: 2011-12-06 23:48
. Avon Python karperecszett - Jelenlegi ára: 2 250 Ft

Bergen, Lara : Hihetetlen siker: (Phinéas - Jelenlegi ára: 870 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Hihetetlen siker: (Phinéas és Ferb 2. )A könyv listaára: 999 Ft. Leírás:
Az Amerikában népszerű Disney-tévésorozat alapján megalkotott vékonyka kötet szereplői, a két mostohatesó: Phinéas Flynn és Ferb Feltcher. Nővérük, Candace eltökélte magában, hogy ő lesz a következő Szuper Amerikai Pop Tini Megasztár. A hírnévről szövögetett tervei azonban egy csapásra meghiúsulnak, amikor Phineas és Ferb a bandájukkal színpadra lépnek. Később Candace arról ábrándozik, hogy híres filmsztár lesz, de ez a vágyálom is rémálommá válik, amint kiderül, hogy a filmet Phineas és Ferb fogják rendezni. A fiatalok közt trendi szöveggel és fekete-fehér rajzokkal illusztrált kiadvány a gyermekkönyvtárak kínálatát bővítheti. ISBN: 978-963-343-048-4A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütrötök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 870 Ft

Az aukció vége: 2011-11-30 23:33
. Bergen, Lara : Hihetetlen siker: (Phinéas - Jelenlegi ára: 870 Ft

Western kalap jelmez kellék Felnőtt / Tini - Jelenlegi ára: 1 100 Ft


Eladó a képen látható Western Kalap jelmez kellék.
55-57cm-es fejkörméretig jó.
Kérdezz bátran, szívesen válaszolok.
Nem csodát árulok... a jelmezek használtak, így előfordulhat könnyen eltávolítható folt, apró szálhiba, tépőzárak okozta sérülések. Ahol ettől nagyobb hiba van, igyekszem jelezni. Fotózni.
Fizetés kizárólag bármely bankból történő utalással lehetséges, személyes banki befizetés esetén a bank ugyanis tranakciónként 200Ft-ot levon tőlem, így ezt a fizetési formát nem tudom elfogadni. Kérlek ennek tudatában licitálj!!!!
Rengeteg jelmezt töltök fel a napokban, érdemes lesz visszanézned, hátha megtalálod, amit keresel...
Köszi, hogy benéztél...



Jelenlegi ára: 1 100 Ft

Az aukció vége: 2011-12-06 22:45
. Western kalap jelmez kellék Felnőtt / Tini - Jelenlegi ára: 1 100 Ft

68-74-es lány fehér, hópihemintás polár ruha - Jelenlegi ára: 420 Ft

Szia!
Eladó a képeken látható varrott hópihe figurás Kimbaloo lányka ruha. Az elején két zseb van és hátul a hátközépig gombos. Nagyon aranyos és kiváló állapotú. A díszítés varrott.
100% polyester azaz könnyű, meleg polár anyagú.
Szép napot!


Jelenlegi ára: 420 Ft

Az aukció vége: 2011-12-04 21:27
. 68-74-es lány fehér, hópihemintás polár ruha - Jelenlegi ára: 420 Ft

BeeDees Daily Delight WDP 75/C ÚJ - Jelenlegi ára: 2 000 Ft


BeeDees Daily Delight WDP 75/C Merevítős, szivacsos. Levehető pántos, pánt nélkül is hordható. Hátrésze szilikoncsíkos. Csak fehérben
Anyaga: 80% poliészter 20% elasten
ÚJ, CÍMKÉS
Szállításból illetve tárolásból adódóan előfordulhat halvány koszosodás, pötty enyhe sárgulás ami mosással kivehető. Szívesen kimosnám de akkor már nem lenne új címkés. Nem mindegyiken van! Kérlek a leírtak tudatában licitálj, későbbiekben nem fogadok el reklamációt!
Átvétel személyesen csak lakcímen, illetve postázás megegyezés szerint. Sima postáért felelősséget nem vállalok!
Hogy elkerüljük a felesleges kérdéseket válaszokat minden aukcióban leírom hogy CSAK azok a méretek színek vannak amiket az aukcióim közt találsz. Ezek utolsó darabok nem lesz már több méret sem szín.
Átvételkor ha a méret még sem felelne meg akkor cserélem kisebbre nagyobbra ha van méretben, ellenkező esetben a termék és a postaköltség árát visszautalom.
Minden egyéb kérdésre szívesen válaszolok!
A postaköltség CSAK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰ: PONTOSAT MÉRÉS UTÁN TUDOK MONDANI!



Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Az aukció vége: 2011-11-30 21:16
. BeeDees Daily Delight WDP 75/C ÚJ - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

DRIVE SAFE Alkohol szonda - Jelenlegi ára: 4 400 Ft

DRIVE SAFE Alkohol szonda
Alkoholszonda ABS borítással. Hangjelzéssel, LCD kijelzővel, kétféle választható mérő funkcióval (%BAC & g/L), szürke zsinórral, díszdobozban. A 2 AAA elem nem tartozék
7161


Jelenlegi ára: 4 400 Ft

Az aukció vége: 2011-11-28 20:28
. DRIVE SAFE Alkohol szonda - Jelenlegi ára: 4 400 Ft

kézzel festett csodaszép karácsonyi tál - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Csodaszép kézzel festett üvegtál, ami remekül mutat a karácsonyi asztalon.
Karácsonyra vagy csak egyszerűen dísznek, ajándékba vagy magadnak! Tehetsz rá arany színű diókat dísznek, vagy bonbonokat, aprósüteményt... fantáziád szerint.
Átmérője: 23 cm.
Anyaga: vastag üveg.



Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Az aukció vége: 2011-12-02 20:21
. kézzel festett csodaszép karácsonyi tál - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

74-es, kapucnis kabát, uniszex, Cherokee - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Könnyen kezelhető, kényelmes viselet. Elől négy patenttel, maci mintával. Kapucnis.



Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Az aukció vége: 2011-12-16 19:42
. 74-es, kapucnis kabát, uniszex, Cherokee - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Real Madrid bögre csak 1200.- Ft-ért! - Jelenlegi ára: 1 200 Ft


3 dl-es fehér bögre, melynek a teljes külső felületén (8cm x 20 cm) található a fénykép minőségű nyomat. A bögre kiváló minőségű, nem kopik, mosogatógépben mosható, mikrózható!
Egyedi elképzelése alapján is elkészítjük személyre szabott bögréjét! Küldje el fotóját, és mi megszerkesztjük, ezután a képet elfogadásra visszaküldjük. Amennyiben elfogadja, 1-2 napon belül postázzuk Önnek a bögrét!
 
Lepje meg szeretteit egy különleges egyedi ajándékkal!
Személyes átvétel Budapesten, a Nyugati pályaudvar környékén minden nap 10, 00 és 20, 00 óra között!



Jelenlegi ára: 1 200 Ft

Az aukció vége: 2011-12-06 19:36
. Real Madrid bögre csak 1200.- Ft-ért! - Jelenlegi ára: 1 200 Ft

2011. november 29., kedd

Upsy Daisy kabát 86-92-es - Jelenlegi ára: 2 700 Ft

Üdvözöllek!
ezen az akción egy kabátra  licitálhatsz 
beleírt méret 86-92-es   kérlek nézd a mért adatokat is
nagyon jó állapotban ,
pici hiba jobb ujján belül nagyon halvány folt van (4 kép)
színe szép piros
anyaga vászon, bélelt, belül selyem
nem az a túl meleg , de jól aláöltöztethető 
hossza válltól oldalt 40 cm középen 43 cm  mb 68-70 cm u 31 cm
fontos!
Csak és kizárólag postai úton vehető át az termék,
személyes átadást nem tudom vállalni
Sima és sima elsőbbségi postát  saját kérésre sem vállalok ,
kérlek ennek tudatában licitálj!
Adatokat  igyekszem gyorsan küldeni , ha nem kapnád meg 24 órán belül 
írj , mert nem ment át a levél 
Kérdésekre szívesen válaszolok , kérdezz bátran ha valami nem egyértelmű
Utalásod megérkezése után postázok , melyről email-ban tájékoztatlak
Kérlek a csomag megérkezéséről te is adj visszajelzést  
köszönöm jó licitálást!



Jelenlegi ára: 2 700 Ft

Az aukció vége: 2011-12-02 19:27
. Upsy Daisy kabát 86-92-es - Jelenlegi ára: 2 700 Ft

pántos felső - Jelenlegi ára: 500 Ft

Csinos felső szekrényürítés miatt eladó. Kérésre szívesen mérek. Nézd meg a többi termékemet is.


Jelenlegi ára: 500 Ft

Az aukció vége: 2011-12-02 18:32
. pántos felső - Jelenlegi ára: 500 Ft

1919 Magyar Posta sor ** (Kat.: 1800.-) - Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció tárgya a képen látható magyar bélyegsorozat postatiszta, falcmentes állapotban.
 
Luxus állapotú, hibátlan sor, a legkisebb gyűrődés, gumitörés nélkül.
 
Katalógusár: 1800 Ft.
 


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-12-04 18:31
. 1919 Magyar Posta sor ** (Kat.: 1800.-) - Jelenlegi ára: 1 Ft

6 részes ágynemű garnitúra nagypaplan 200x230 új - Jelenlegi ára: 2 700 Ft

6 részes nagypaplanos  ágynemű garnitúra
 
6 részes ágynemű garnitúra
Paplan huzat: 1db 200x230cmNagy párna huzat: 2db 70x90cmKis párna huzat: 2db 40x50cmLepedő: 1db 220x230cm
(ugyan olyan színű mint a garnitúra)
cipzáros
Új bontatlan
Az oldalamon található sok  minta!
3, 6, 7 és 8 részes garnitúrák is nagy választékban!
Hideg-Meleg étkezési utalványt is elfogadok teljes értékében!!!!
Személyesen  a x. kerületi címemen vehető át hétköznaponként 18 órától!



Jelenlegi ára: 2 700 Ft

Az aukció vége: 2011-11-28 18:27
. 6 részes ágynemű garnitúra nagypaplan 200x230 új - Jelenlegi ára: 2 700 Ft

188,,Vorder Indien" - Jelenlegi ára: 7 500 Ft

Megnevezés:,, Vorder Indien"
Leírás:
Technika:
Színezett rézmetszet
Hely:
Weimar
Kozrem:
Weiland
Méret:
54, 3x61
Alap:
Hajtásnyommal, jó állapotban
Vételi megbízás adható:
Kérjük, adja meg postacímét, telefonszámát, E-mail címét és azt, hogy személyesen veszi-e át a tételt üzletünkben.
E-mail: antik@varium. hu
Telefon: ß1/318-58-57
Figyelem! Az elérhetőségek feltüntetését az allegroup. hu Kft. engedélyezte a számunkra.
antikveteli, illetve antikveteli2 felhasználónév a más csatornákon érkezett vételi megbízásoknak megfelelően licitál.



Jelenlegi ára: 7 500 Ft

Az aukció vége: 2011-11-25 18:03
. 188,,Vorder Indien" - Jelenlegi ára: 7 500 Ft

ÚJ Fisher Price csiga-biga - Jelenlegi ára: 3 400 Ft

Eladó egy nem használt Fisher Price formabedobós zenélő csiga-biga, csomagolás nélkül. Nekünk van még ezen kívül több formabedobós játék, így eladnánk.


Jelenlegi ára: 3 400 Ft

Az aukció vége: 2011-12-06 01:20
. ÚJ Fisher Price csiga-biga - Jelenlegi ára: 3 400 Ft

GEORGE sötétkék farmer 92 - 98 - Jelenlegi ára: 800 Ft

GEORGE
Sötétkék farmernadrág, barna varással.
Derékszélesség: 24-27 cm
Csípőbőség: 30 cm
Belső szárhossz: 31 cm
Külső szárhossz:  50 cm
Szép állapotban.


Jelenlegi ára: 800 Ft

Az aukció vége: 2011-12-16 00:02
. GEORGE sötétkék farmer 92 - 98 - Jelenlegi ára: 800 Ft

Next szuper pasis kék-kockás roll-up ing 3-6 hó - Jelenlegi ára: 990 Ft

ÜDVÖZÖLLEK !
Itt van az Ősz, itt lesz Újra: ((
Itt a lehetőség elsőként, még bőven szezon előtti válogatásra -  JÓVAL ÁR ALATT
Extra minőségű márkás rucik.
Ha bármin hiba van, azt minden esetben feltüntetem.
Itt egy  használt, jó állapotú, Next márkájú , szuper pasis, kék-kockás, hosszú ujjú  roll-up ingre licitálhatsz.
Jó állapotú.
Beleírt 3-6  hó
Ha ezen kívül valami kérdésed van írj bátran !!
Köszönöm, hogy benéztél! Nézd meg a többi aukciómat is
Rengeteg hasonló minőségű őszi rucit töltök fel ! Lehet gyűjtögetni , csak jelezd, kérlek !
Postaköltséget spórolhatsz!
Hajrá licitre fel!
A mindenkori postai díjszabás alapján postázok.
A postaköltség saccolt, pontosat majd vásárlás után mérek.



Jelenlegi ára: 990 Ft

Az aukció vége: 2011-12-08 23:43
. Next szuper pasis kék-kockás roll-up ing 3-6 hó - Jelenlegi ára: 990 Ft

NŐI ÚJ EZÜST Swarovski KRISTÁLYOS EREDETI GYŰRŰ - Jelenlegi ára: 4 999 Ft

női új  EZÜST SWAROVSKI KRISTÁLYOS EREDETI GYŰRŰ
súly: 13, 5gramm
fémjellel elátott!!!!
54ES MÉRET
17, 4MM ÁTMÉRŐJŰ
925ÖS EREDETI EZÜST!!!!
EREDETI SWAROVSKI KRISTÁLLYAL!!!!! !!!!! !!!!! !
BOLTI ÁRA: 21990-
MOST AKCIÓS: 11990-


Jelenlegi ára: 4 999 Ft

Az aukció vége: 2011-11-30 23:40
. NŐI ÚJ EZÜST Swarovski KRISTÁLYOS EREDETI GYŰRŰ - Jelenlegi ára: 4 999 Ft

Új Disney Princess sapka - Jelenlegi ára: 600 Ft

Vadonat új, cimke nélküli eredeti Disney Princess átmeneti sapka! 2év körüli kislánynak
Kérésre mérek!


Jelenlegi ára: 600 Ft

Az aukció vége: 2011-11-28 23:38
. Új Disney Princess sapka - Jelenlegi ára: 600 Ft

Tigrises melegítőegyüttes (kb.1,5-2 év) - Jelenlegi ára: 750 Ft

Üdvözöllek az aukciómon!
Eladó ez a tigrises bébi melegítőegyüttes.
Nadrág dereka gumis, 29 cm-ig enged. Belül puha bolyhos, kényelmes viselet.
Nem szakadt, nem foltos, egy apró cérnahúzódás van a vállvarrásnál, ami könnyen orvosolható (3. fotó).
Ujjhossz válltól mérve.
A mért adatokat vedd figyelembe.
Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok!
Licitet nem törlök, kérlek ezt vedd figyelembe licitáláskor.
Dohányfüst és állatszőrmentes lakásból valók a termékeim.
Amennyiben időd engedi, nézd meg a többi aukciómat is, hátha épp
ott lelsz olyan dologra, amire szükséged van.
*pontos postaköltséget a postai leméretést követően tudok mondani



Jelenlegi ára: 750 Ft

Az aukció vége: 2011-12-15 22:55
. Tigrises melegítőegyüttes (kb.1,5-2 év) - Jelenlegi ára: 750 Ft

Woolf, Virginia : Orlando : regény - Jelenlegi ára: 2 020 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Orlando : regényA könyv listaára: 2464 Ft. Leírás:
A különleges atmoszférájú regény főhőse Orlando, a költői lelkületű nemesifjú, akinek nem olyan sors jut, mint a többi embernek - Orlando felett megállt az idő, s míg a történelem halad mellette, ő ugyanaz marad. Vagy mégsem? Hagy-e nyomokat az emberi lélekben, ha majd négyszáz évet él le egyhuzamban, először férfiként, aztán nőként, érzékeny líraisággal és jellegzetes angol iróniával figyelve a mellette elrohanó időt? Az írónő csodálatos lélektani kalandra hívja az olvasót, és egyben mesebeli utazásra I. Erzsébet korától, egzotikus keleti kalandokon és barokk románcokon keresztül egészen a XX. század első feléig. ISBN: 978-963-329-272-3A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütrötök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 020 Ft

Az aukció vége: 2011-11-29 22:41
. Woolf, Virginia : Orlando : regény - Jelenlegi ára: 2 020 Ft

V.Smile játék Toy Story 2 - Jelenlegi ára: 3 200 Ft

V. Smile játék, Toy story 2. Hibátlan, újszerű, eredeti dobozában.


Jelenlegi ára: 3 200 Ft

Az aukció vége: 2011-12-05 22:00
. V.Smile játék Toy Story 2 - Jelenlegi ára: 3 200 Ft

Hoffer traktor !! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Régi műanyag játék " Hoffer " traktor., a képen látható állapotban.
Mérete : 22 x 13 x 14 cm


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-12-01 19:22
. Hoffer traktor !! - Jelenlegi ára: 1 Ft

2011. november 28., hétfő

Halálfejes pulcsi - Jelenlegi ára: 1 Ft

Eladó a képen látható pulcsi. 9-10 éves gyereknek való.
A termék Piliscsabán vagy Budapesten személyesen is átvehető.  


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-12-08 18:40
. Halálfejes pulcsi - Jelenlegi ára: 1 Ft

Rajztábla és rajzasztal 2in1 - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Eladó a képen látható rajztábla és rajzoló pad 2in1!
Nagyon jó állapotban!
Nagyon praktikus, egyik oldalára táblafilccel lehet rajzolni, ami utána könnyen letörölhető.
A másik oldala lehajtható, ekkor pedig rajzasztalként használható.
A hozzá tartozó kis sámli igen praktikus!
Nézd meg a többi feltöltött játékomat is! Mind nagyon jó állapotú!



Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Az aukció vége: 2011-12-08 18:00
. Rajztábla és rajzasztal 2in1 - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Oszlop fúrók - Jelenlegi ára: 500 Ft

Oszlopfúró 4 db. Az ár 4 db-ra értendő, csak együtt elvihető.


Jelenlegi ára: 500 Ft

Az aukció vége: 2011-12-08 18:00
. Oszlop fúrók - Jelenlegi ára: 500 Ft

Babyli kertész farmernadrág 104-es - Jelenlegi ára: 700 Ft

Babyli kertész farmernadrág, 104-es méretben a képeken látható szép állapotban.
Kérésre mérek.
Természetesen postázom is!


Jelenlegi ára: 700 Ft

Az aukció vége: 2011-12-08 17:45
. Babyli kertész farmernadrág 104-es - Jelenlegi ára: 700 Ft

vastag, polárral bélelt farmer 9-10 év, 128-134 - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Igazi téli nadrág!
A dereka gumis, 40 cm-ig kihúzható. A nadrág alja kicsit le van járva, és a térde minimálisan kopott, de nem feltűnő (lásd a képen)!
Postázom is!


Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Az aukció vége: 2011-12-01 17:43
. vastag, polárral bélelt farmer 9-10 év, 128-134 - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Toby a tanuló robot Fisher-price - Jelenlegi ára: 5 990 Ft

Új Fisher-price Toby robot. Ez a kis játékfigura olyan alapismereteket tanít a kicsinek, mint az ábécé, a számok és a formák – és mindez hihetetlen kedvességgel, sok-sok énekléssel és tánccal történik! A Toby a robot révén a totyogók felfedezhetik, hogy a tanulás mennyire szórakoztató lehet. Toby barátságos hangja arra bátorítja őket, hogy ismerkedjenek meg az ábécével, a formákkal és még egy csomó mindennel. A kivilágított megjelenítő képernyő, az interaktív zene és érdekes mozgások sora teszi Toby a robot figurát igazán csalogató baráttá.


Jelenlegi ára: 5 990 Ft

Az aukció vége: 2011-12-15 00:02
. Toby a tanuló robot Fisher-price - Jelenlegi ára: 5 990 Ft

HP, lézertoner, Q2670A, fekete - Jelenlegi ára: 47 950 Ft


KÁPMEGYER GSMÁru megnevezése: HP, lézertoner, Q2670A, fekete
Cikkszám: PBS-45095
Gyártó: HEWLETT PACKARDFigyelem! GaranciaFizetési és átvételi módokKérjük, vegye figyelembe, hogy a terméklapon nem minden esetben az eladó termékről készült fénykép található!
A kép illusztráció!
A termékeket megrendelés után hozatjuk üzletünkbe! Készlethiány előfordulhat, ez esetben 2-3 hét is lehet a várakozási idő! Kérjük, ezt vegye figyelembe!
A nyertes vállalja, hogy 5 napon belül fizetési kötelezettségének eleget tesz, ellenkező esetben sajnos negatív értékelés mellett újraindítjuk az aukciót.
Figyelem!
Az a vásárló, akinek az elmúlt 10 visszajelzésében volt negatív értékelés, csakis előreutalással vásárolhat tőlünk!
Köszönjük megértését!
Telefoncsere esetén az árat a következőképpen állapítsa meg:
Nézze meg a Vatera piacterén az eladó telefonok között az Ön által kínált telefon legalacsonyabb eladási árat és mindenképpen ez alatt határozza meg a telefonkészüléke csereárát. Amennyiben Ön olyan árajánlatot tesz felénk, amely kedvező számunkra, akkor nem lesz akadálya annak, hogy a csere létrejöjjön közöttünk.
A becserélésre küldött telefon postai díja szintén a vevőt terheli!
Kérünk mindenkit, hogy a fentiek figyelembevételével licitáljon!
Bármiféle reklamáció esetén az itt leírtakra fogunk hivatkozni! Azonnali pénzvisszafizetés, vagy cseregarancia, amennyiben a vásárolt termék gyári hibás!
A szervizalkatrészekre (LCD kijelző, fólia, hangszóró, mikrofon stb. ) a garancia 1 hónap, függetlenül, hogy a terméklapon mi van feltüntetve!
A szervizalkatrészekre csak abban az esetben tudunk garanciát vállalni, ha a beszerelést szervizünk végzi, vagy arra jogosult szakember írásos igazolást ad a beszerelés elvégzéséről!
Személyes átvétel:
Budapest IV. kerületben található üzletünkben, nyitvatartási időben.
Postai úton: (Magyar Posta)
Előre utalás esetén, ajánlott levélként (250gr-ig): 520. - Ft.
Utánvétel esetén (5. 000. - Ft-ig): 1. 050. - Ft.
Futárszolgálat: (DPD Hungária)
Előre utalás esetén: 1, 050. - Ft.
Utánvétel esetén: 1. 550. - Ft.
A papír, író- irodaszereket, irodatechnikai termékeket kizárólag csak megrendelés esetén hozatjuk üzletünkbe.
A megrendelések teljesítése a raktáron lévő termékeknél akár 2-3 nap, készlethiány esetén a megrendelés 2-3 hét is lehet.
A postázási díjak tájékoztató jellegűek, az árakat a Magyar Posta vagy a DPD futárszolgálat árlistája alapján a megrendelés után utólag állapítjuk meg.
Előfordulhat egyes termékek esetében, hogy méretük, súlyuk, illetve törékenységük miatt nem tudjuk postázni a feltüntetett költségen, ebben az esetben külön felvesszük a vevővel a kapcsolatot és tájékoztatjuk a tényleges szállítási díjról.
FELHÍVJUK FIGYELMÉT, amennyiben sima levélként kéri a postázást, cégünk NEM vállal semmi féle reklamációt a postai feladásról, sikeres megérkezésről.
Csak az ajánlott feladásnál tudjuk nyomon követni, igazolni, bármi féle reklamációt elindítani! EgyebekMunkanapokon reggel 10 óráig leadott megrendelését még aznap 14 órától, 10 óra után leadott megrendelését a következő munkanapon 14 órától üzletünkben személyesen átveheti.
Ide kattintva megnézheti folyamatosan bővülő aukcióinkat is!
Üzletünk jogosult a különbözeti adózás szerint adózni. Viszonteladóként ezen tevékenységünkre az áfa tv. XVI/2. alfejezetének rendelkezéseit alkalmazzuk. TermékleírásKompatibilis készüléktípusokCsomagküldés utánvétellelHP Color LJet 3500/3550, HP Color LJet 3700, A termék ára + kiszállítási díj együttes értéke határozza meg az utánvételért fizetendő költség mértékét az alábbi táblázat szerint:
Termék áraKiszállítási díj0 - 5. 000. - Ft-ig1, 050. - Ft. 5. 001 - 50. 000. - Ft-ig1. 550. - Ft. 50. 001 - 200. 000. - Ft-ig2. 050. - Ft. 200. 001 - 1. 000. 000. - Ft-ig4. 550. - Ft.
A mobiltelefonokat és a nagy értékű, illetve sérülékeny termékeket kizárólag futárszolgálattal szállíttatjuk ki!
Az utánvételes árak tájékoztató jellegűek, a csomag mérete, súlya alapján eltérhetnek, ebben az esetben a vevővel külön felvesszük a kapcsolatot! @KapGSM151169


Jelenlegi ára: 47 950 Ft

Az aukció vége: 2011-11-28 23:15
. HP, lézertoner, Q2670A, fekete - Jelenlegi ára: 47 950 Ft

Fiatalos szilikon divat karóra - Jelenlegi ára: 999 Ft

Gyönyörű, fiatalos, színes  karóra.
Teljesen új, quartz szerkezet.
40mmx40mm és 23, 5 cm hosszú 40mm széles super soft szíj
Narancs


Jelenlegi ára: 999 Ft

Az aukció vége: 2011-11-29 22:25
. Fiatalos szilikon divat karóra - Jelenlegi ára: 999 Ft

MAGLITE MINI 2AA lámpához LED átalakító,kapcsoló!! - Jelenlegi ára: 3 900 Ft

Maglite MINI 2AA elemlámpához LED-es átalakító kapcsolóval!!
A Mag-Lite  elemlámpáihoz LED átalakítók azok számára készülnek, akiknek nagy hatótávolságú, takarékos, az elemeket kímélő fényforrásra van szükségük.
Acsomag tartalma egy kapcsoló, melyet a lámpa végére a zárókupak helyére csavarva, egyszerűbb használatot eredmányez.
A LED izzó előnyei:
- 100. 000 óra élettartam,
-5-ször hosszabb ideig bírja az elem, mint a hagyományos izzókkal,
-ragyogó fehér fény (30 lumen).
Nézze meg a többi maglite termékemet is, talál benne LED-es átalakítót!
Köszönöm, figyelmét.


Jelenlegi ára: 3 900 Ft

Az aukció vége: 2011-12-02 21:44
. MAGLITE MINI 2AA lámpához LED átalakító,kapcsoló!! - Jelenlegi ára: 3 900 Ft

Christie, Agatha: A fogorvos széke - Jelenlegi ára: 1 680 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! A fogorvos székeA könyv listaára: 2000 Ft. Leírás:
Dr. Morley az egyik legnépszerűbb londoni fogorvos, akinek a rendelőjében többek között olyanok fordulnak meg, mint Alistair Blunt, a dúsgazdag bankár, Amberiotis, a titokzatos görög, Sainsbury Seale, a butácska színésznő vagy épp maga a legendás nyomozó, Hercule Poirot. Egy nap azonban két páciens közötti szünetben a doki fejbe lövi magát. De vajon miért? Az esetet igazán senki sem érti, kivéve talán Poirot-t, aki néhány apró, ám annál beszédesebb jelből arra következtet, hogy dr. Morley-t megölték. Ez azonban még csak a kezdet: ezután ugyanis sorra halnak erőszakos halált azok, akiket a fogorvos kezelt. Az ügy felderítését maga Hercule Poirot vállalja... ISBN: 978-963-07-8762-8A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütrötök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 680 Ft

Az aukció vége: 2011-11-28 21:16
. Christie, Agatha: A fogorvos széke - Jelenlegi ára: 1 680 Ft

Postaláda - Jelenlegi ára: 6 400 Ft

Vas postaláda 410x255x90mm-es méretben. Vadi új!


Jelenlegi ára: 6 400 Ft

Az aukció vége: 2011-11-27 20:20
. Postaláda - Jelenlegi ára: 6 400 Ft

Hótaposó 29-es - Jelenlegi ára: 1 Ft

Nagyobbik keresztfiamé volt, sokat volt rajta, ez látszik a képeken is. Talpbetéte nincs meg, de ebben a méretben bármilyen más talpbetét jó bele (pl. már egy elhasznált cipőből). Ez is Texes, tehát vízhatlan. Svédországban nyúzták, ott már bizonyított : )
Hibái miatt 1, -Ft-ról indítom, így valakinek nagyon megéri majd : )
Ha kérdésed van írj bátran, gyorsan válaszolok!



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-12-04 19:45
. Hótaposó 29-es - Jelenlegi ára: 1 Ft

Minőségi bőr dzseki - Jelenlegi ára: 3 500 Ft

Eladó egy tiszta új  nagyon finom puha  bőrből készült, divatos, fiatalos, női dzseki, piros gallérral és betétekkel, duplakocsis cipzárral. Egyedi darab. (Én még nem láttam ilyet)
Személyesen átvehető Dunavarsányban, vagy (néha felutazunk) esetleg egyeztetés szerint Budapesten.


Jelenlegi ára: 3 500 Ft

Az aukció vége: 2011-12-02 19:14
. Minőségi bőr dzseki - Jelenlegi ára: 3 500 Ft

Latex felcsatolható pénisz - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

a termék dobozsérűlt
Hossza: 15 cm. Vastagsága: 5 cm (belső: 3, 5 cm). Anyaga: bőrbarát latex. Színe: testszínű.


Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Az aukció vége: 2011-12-03 19:00
. Latex felcsatolható pénisz - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

2011. november 27., vasárnap

Póló Asti 92-es - Jelenlegi ára: 400 Ft

Hibátlan egyszer viselt Asti póló. A címkét kivágtam, de 86-92-es.


Jelenlegi ára: 400 Ft

Az aukció vége: 2011-12-03 18:29
. Póló Asti 92-es - Jelenlegi ára: 400 Ft

Telefon zsák - Jelenlegi ára: 800 Ft

Telefon zsák többféle színben. (Rózsaszín, Szürke, Vörös)


Jelenlegi ára: 800 Ft

Az aukció vége: 2011-12-04 17:56
. Telefon zsák - Jelenlegi ára: 800 Ft

BOSS BE-5 multieffekt - Jelenlegi ára: 15 000 Ft

Elado egy jo allapotu BOSS BE-5-os multieffekt.  Hibatlan, ritkasagnak szamito darab, analog, made in Japan.
Amit tartalmaz:
chorus
noise suppressor
digital delay
overdrive/distortion
compressor
 


Jelenlegi ára: 15 000 Ft

Az aukció vége: 2011-12-04 17:33
. BOSS BE-5 multieffekt - Jelenlegi ára: 15 000 Ft

lányka dzseki "S"-es lila - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Lila színű "S" méretű dzseki, nagyon szép állapotban, keveset volt használva. Elöl cipzáros, patentos, két zsebbel, amely szintén cipzározható. Nagylányomé volt, már kinőtte. Nézz szét a termékeim között találsz még tinilány részére farmert, dzsekit és cipőt is.


Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Az aukció vége: 2011-11-30 17:20
. lányka dzseki "S"-es lila - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

STRADIVARIUS new kollekcios polo M-es - Jelenlegi ára: 1 990 Ft

STRADIVARIUS markaju cuki kis polo
                     elado.
Vadonat uj , cimkes.
Merete: M-es de en L-re is ajanlom !
Kellemes , puha az anyaga.


Jelenlegi ára: 1 990 Ft

Az aukció vége: 2011-12-07 16:58
. STRADIVARIUS new kollekcios polo M-es - Jelenlegi ára: 1 990 Ft

LCD kijelző, Samsung i620, gyári, csomagolás - Jelenlegi ára: 10 599 Ft


KÁPMEGYER GSMÁru megnevezése: LCD kijelző, Samsung i620, gyári, csomagolás nélkül
Cikkszám: 23468
Gyártó: SAMSUNGFigyelem! GaranciaFizetési és átvételi módokKérjük, vegye figyelembe, hogy a terméklapon nem minden esetben az eladó termékről készült fénykép található!
A kép illusztráció!
A termékeket megrendelés után hozatjuk üzletünkbe! Készlethiány előfordulhat, ez esetben 2-3 hét is lehet a várakozási idő! Kérjük, ezt vegye figyelembe!
A nyertes vállalja, hogy 5 napon belül fizetési kötelezettségének eleget tesz, ellenkező esetben sajnos negatív értékelés mellett újraindítjuk az aukciót.
Figyelem!
Az a vásárló, akinek az elmúlt 10 visszajelzésében volt negatív értékelés, csakis előreutalással vásárolhat tőlünk!
Köszönjük megértését!
Telefoncsere esetén az árat a következőképpen állapítsa meg:
Nézze meg a Vatera piacterén az eladó telefonok között az Ön által kínált telefon legalacsonyabb eladási árat és mindenképpen ez alatt határozza meg a telefonkészüléke csereárát. Amennyiben Ön olyan árajánlatot tesz felénk, amely kedvező számunkra, akkor nem lesz akadálya annak, hogy a csere létrejöjjön közöttünk.
A becserélésre küldött telefon postai díja szintén a vevőt terheli!
Kérünk mindenkit, hogy a fentiek figyelembevételével licitáljon!
Bármiféle reklamáció esetén az itt leírtakra fogunk hivatkozni! Azonnali pénzvisszafizetés, vagy cseregarancia, amennyiben a vásárolt termék gyári hibás!
A szervizalkatrészekre (LCD kijelző, fólia, hangszóró, mikrofon stb. ) a garancia 1 hónap, függetlenül, hogy a terméklapon mi van feltüntetve!
A szervizalkatrészekre csak abban az esetben tudunk garanciát vállalni, ha a beszerelést szervizünk végzi, vagy arra jogosult szakember írásos igazolást ad a beszerelés elvégzéséről!
Személyes átvétel:
Budapest IV. kerületben található üzletünkben, nyitvatartási időben.
Postai úton: (Magyar Posta)
Előre utalás esetén, ajánlott levélként (250gr-ig): 520. - Ft.
Utánvétel esetén (5. 000. - Ft-ig): 1. 050. - Ft.
Futárszolgálat: (DPD Hungária)
Előre utalás esetén: 1, 050. - Ft.
Utánvétel esetén: 1. 550. - Ft.
A papír, író- irodaszereket, irodatechnikai termékeket kizárólag csak megrendelés esetén hozatjuk üzletünkbe.
A megrendelések teljesítése a raktáron lévő termékeknél akár 2-3 nap, készlethiány esetén a megrendelés 2-3 hét is lehet.
A postázási díjak tájékoztató jellegűek, az árakat a Magyar Posta vagy a DPD futárszolgálat árlistája alapján a megrendelés után utólag állapítjuk meg.
Előfordulhat egyes termékek esetében, hogy méretük, súlyuk, illetve törékenységük miatt nem tudjuk postázni a feltüntetett költségen, ebben az esetben külön felvesszük a vevővel a kapcsolatot és tájékoztatjuk a tényleges szállítási díjról.
FELHÍVJUK FIGYELMÉT, amennyiben sima levélként kéri a postázást, cégünk NEM vállal semmi féle reklamációt a postai feladásról, sikeres megérkezésről.
Csak az ajánlott feladásnál tudjuk nyomon követni, igazolni, bármi féle reklamációt elindítani! EgyebekMunkanapokon reggel 10 óráig leadott megrendelését még aznap 14 órától, 10 óra után leadott megrendelését a következő munkanapon 14 órától üzletünkben személyesen átveheti.
Ide kattintva megnézheti folyamatosan bővülő aukcióinkat is!
Üzletünk jogosult a különbözeti adózás szerint adózni. Viszonteladóként ezen tevékenységünkre az áfa tv. XVI/2. alfejezetének rendelkezéseit alkalmazzuk. TermékleírásKompatibilis készüléktípusokCsomagküldés utánvétellel
Samsung
i620
A termék ára + kiszállítási díj együttes értéke határozza meg az utánvételért fizetendő költség mértékét az alábbi táblázat szerint:
Termék áraKiszállítási díj0 - 5. 000. - Ft-ig1, 050. - Ft. 5. 001 - 50. 000. - Ft-ig1. 550. - Ft. 50. 001 - 200. 000. - Ft-ig2. 050. - Ft. 200. 001 - 1. 000. 000. - Ft-ig4. 550. - Ft.
A mobiltelefonokat és a nagy értékű, illetve sérülékeny termékeket kizárólag futárszolgálattal szállíttatjuk ki!
Az utánvételes árak tájékoztató jellegűek, a csomag mérete, súlya alapján eltérhetnek, ebben az esetben a vevővel külön felvesszük a kapcsolatot! @KapGSM34240


Jelenlegi ára: 10 599 Ft

Az aukció vége: 2011-11-29 01:10
. LCD kijelző, Samsung i620, gyári, csomagolás - Jelenlegi ára: 10 599 Ft

Akkumulátor, Sony Clié NX60, NX70VL, NX80, - Jelenlegi ára: 3 974 Ft


KÁPMEGYER GSMÁru megnevezése: Akkumulátor, Sony Clié NX60, NX70VL, NX80, NR70, NV sorozat, 1200mAh, Li-polymer, BRANDO
Cikkszám: 20365
Gyártó: BRANDOFigyelem! GaranciaFizetési és átvételi módokKérjük, vegye figyelembe, hogy a terméklapon nem minden esetben az eladó termékről készült fénykép található!
A kép illusztráció!
A termékeket megrendelés után hozatjuk üzletünkbe! Készlethiány előfordulhat, ez esetben 2-3 hét is lehet a várakozási idő! Kérjük, ezt vegye figyelembe!
A nyertes vállalja, hogy 5 napon belül fizetési kötelezettségének eleget tesz, ellenkező esetben sajnos negatív értékelés mellett újraindítjuk az aukciót.
Figyelem!
Az a vásárló, akinek az elmúlt 10 visszajelzésében volt negatív értékelés, csakis előreutalással vásárolhat tőlünk!
Köszönjük megértését!
Telefoncsere esetén az árat a következőképpen állapítsa meg:
Nézze meg a Vatera piacterén az eladó telefonok között az Ön által kínált telefon legalacsonyabb eladási árat és mindenképpen ez alatt határozza meg a telefonkészüléke csereárát. Amennyiben Ön olyan árajánlatot tesz felénk, amely kedvező számunkra, akkor nem lesz akadálya annak, hogy a csere létrejöjjön közöttünk.
A becserélésre küldött telefon postai díja szintén a vevőt terheli!
Kérünk mindenkit, hogy a fentiek figyelembevételével licitáljon!
Bármiféle reklamáció esetén az itt leírtakra fogunk hivatkozni! Azonnali pénzvisszafizetés, vagy cseregarancia, amennyiben a vásárolt termék gyári hibás!
A szervizalkatrészekre (LCD kijelző, fólia, hangszóró, mikrofon stb. ) a garancia 1 hónap, függetlenül, hogy a terméklapon mi van feltüntetve!
A szervizalkatrészekre csak abban az esetben tudunk garanciát vállalni, ha a beszerelést szervizünk végzi, vagy arra jogosult szakember írásos igazolást ad a beszerelés elvégzéséről!
Személyes átvétel:
Budapest IV. kerületben található üzletünkben, nyitvatartási időben.
Postai úton: (Magyar Posta)
Előre utalás esetén, ajánlott levélként (250gr-ig): 520. - Ft.
Utánvétel esetén (5. 000. - Ft-ig): 1. 050. - Ft.
Futárszolgálat: (DPD Hungária)
Előre utalás esetén: 1, 050. - Ft.
Utánvétel esetén: 1. 550. - Ft.
A papír, író- irodaszereket, irodatechnikai termékeket kizárólag csak megrendelés esetén hozatjuk üzletünkbe.
A megrendelések teljesítése a raktáron lévő termékeknél akár 2-3 nap, készlethiány esetén a megrendelés 2-3 hét is lehet.
A postázási díjak tájékoztató jellegűek, az árakat a Magyar Posta vagy a DPD futárszolgálat árlistája alapján a megrendelés után utólag állapítjuk meg.
Előfordulhat egyes termékek esetében, hogy méretük, súlyuk, illetve törékenységük miatt nem tudjuk postázni a feltüntetett költségen, ebben az esetben külön felvesszük a vevővel a kapcsolatot és tájékoztatjuk a tényleges szállítási díjról.
FELHÍVJUK FIGYELMÉT, amennyiben sima levélként kéri a postázást, cégünk NEM vállal semmi féle reklamációt a postai feladásról, sikeres megérkezésről.
Csak az ajánlott feladásnál tudjuk nyomon követni, igazolni, bármi féle reklamációt elindítani! EgyebekMunkanapokon reggel 10 óráig leadott megrendelését még aznap 14 órától, 10 óra után leadott megrendelését a következő munkanapon 14 órától üzletünkben személyesen átveheti.
Ide kattintva megnézheti folyamatosan bővülő aukcióinkat is!
Üzletünk jogosult a különbözeti adózás szerint adózni. Viszonteladóként ezen tevékenységünkre az áfa tv. XVI/2. alfejezetének rendelkezéseit alkalmazzuk. TermékleírásKompatibilis készüléktípusokCsomagküldés utánvétellelA termék ára + kiszállítási díj együttes értéke határozza meg az utánvételért fizetendő költség mértékét az alábbi táblázat szerint:
Termék áraKiszállítási díj0 - 5. 000. - Ft-ig1, 050. - Ft. 5. 001 - 50. 000. - Ft-ig1. 550. - Ft. 50. 001 - 200. 000. - Ft-ig2. 050. - Ft. 200. 001 - 1. 000. 000. - Ft-ig4. 550. - Ft.
A mobiltelefonokat és a nagy értékű, illetve sérülékeny termékeket kizárólag futárszolgálattal szállíttatjuk ki!
Az utánvételes árak tájékoztató jellegűek, a csomag mérete, súlya alapján eltérhetnek, ebben az esetben a vevővel külön felvesszük a kapcsolatot! @KapGSM28004


Jelenlegi ára: 3 974 Ft

Az aukció vége: 2011-11-29 00:42
. Akkumulátor, Sony Clié NX60, NX70VL, NX80, - Jelenlegi ára: 3 974 Ft

Tok, Műanyag tok, Samsung C100, C110, fekete - Jelenlegi ára: 286 Ft


KÁPMEGYER GSMÁru megnevezése: Tok, Műanyag tok, Samsung C100, C110, fekete
Cikkszám: 11374
Gyártó: Utá ngyá rtott termé kFigyelem! GaranciaFizetési és átvételi módokKérjük, vegye figyelembe, hogy a terméklapon nem minden esetben az eladó termékről készült fénykép található!
A kép illusztráció!
A termékeket megrendelés után hozatjuk üzletünkbe! Készlethiány előfordulhat, ez esetben 2-3 hét is lehet a várakozási idő! Kérjük, ezt vegye figyelembe!
A nyertes vállalja, hogy 5 napon belül fizetési kötelezettségének eleget tesz, ellenkező esetben sajnos negatív értékelés mellett újraindítjuk az aukciót.
Figyelem!
Az a vásárló, akinek az elmúlt 10 visszajelzésében volt negatív értékelés, csakis előreutalással vásárolhat tőlünk!
Köszönjük megértését!
Telefoncsere esetén az árat a következőképpen állapítsa meg:
Nézze meg a Vatera piacterén az eladó telefonok között az Ön által kínált telefon legalacsonyabb eladási árat és mindenképpen ez alatt határozza meg a telefonkészüléke csereárát. Amennyiben Ön olyan árajánlatot tesz felénk, amely kedvező számunkra, akkor nem lesz akadálya annak, hogy a csere létrejöjjön közöttünk.
A becserélésre küldött telefon postai díja szintén a vevőt terheli!
Kérünk mindenkit, hogy a fentiek figyelembevételével licitáljon!
Bármiféle reklamáció esetén az itt leírtakra fogunk hivatkozni! Azonnali pénzvisszafizetés, vagy cseregarancia, amennyiben a vásárolt termék gyári hibás!
A szervizalkatrészekre (LCD kijelző, fólia, hangszóró, mikrofon stb. ) a garancia 1 hónap, függetlenül, hogy a terméklapon mi van feltüntetve!
A szervizalkatrészekre csak abban az esetben tudunk garanciát vállalni, ha a beszerelést szervizünk végzi, vagy arra jogosult szakember írásos igazolást ad a beszerelés elvégzéséről!
Személyes átvétel:
Budapest IV. kerületben található üzletünkben, nyitvatartási időben.
Postai úton: (Magyar Posta)
Előre utalás esetén, ajánlott levélként (250gr-ig): 520. - Ft.
Utánvétel esetén (5. 000. - Ft-ig): 1. 050. - Ft.
Futárszolgálat: (DPD Hungária)
Előre utalás esetén: 1, 050. - Ft.
Utánvétel esetén: 1. 550. - Ft.
A papír, író- irodaszereket, irodatechnikai termékeket kizárólag csak megrendelés esetén hozatjuk üzletünkbe.
A megrendelések teljesítése a raktáron lévő termékeknél akár 2-3 nap, készlethiány esetén a megrendelés 2-3 hét is lehet.
A postázási díjak tájékoztató jellegűek, az árakat a Magyar Posta vagy a DPD futárszolgálat árlistája alapján a megrendelés után utólag állapítjuk meg.
Előfordulhat egyes termékek esetében, hogy méretük, súlyuk, illetve törékenységük miatt nem tudjuk postázni a feltüntetett költségen, ebben az esetben külön felvesszük a vevővel a kapcsolatot és tájékoztatjuk a tényleges szállítási díjról.
FELHÍVJUK FIGYELMÉT, amennyiben sima levélként kéri a postázást, cégünk NEM vállal semmi féle reklamációt a postai feladásról, sikeres megérkezésről.
Csak az ajánlott feladásnál tudjuk nyomon követni, igazolni, bármi féle reklamációt elindítani! EgyebekMunkanapokon reggel 10 óráig leadott megrendelését még aznap 14 órától, 10 óra után leadott megrendelését a következő munkanapon 14 órától üzletünkben személyesen átveheti.
Ide kattintva megnézheti folyamatosan bővülő aukcióinkat is!
Üzletünk jogosult a különbözeti adózás szerint adózni. Viszonteladóként ezen tevékenységünkre az áfa tv. XVI/2. alfejezetének rendelkezéseit alkalmazzuk. TermékleírásKompatibilis készüléktípusokCsomagküldés utánvétellel
Samsung
C100, C110
A termék ára + kiszállítási díj együttes értéke határozza meg az utánvételért fizetendő költség mértékét az alábbi táblázat szerint:
Termék áraKiszállítási díj0 - 5. 000. - Ft-ig1, 050. - Ft. 5. 001 - 50. 000. - Ft-ig1. 550. - Ft. 50. 001 - 200. 000. - Ft-ig2. 050. - Ft. 200. 001 - 1. 000. 000. - Ft-ig4. 550. - Ft.
A mobiltelefonokat és a nagy értékű, illetve sérülékeny termékeket kizárólag futárszolgálattal szállíttatjuk ki!
Az utánvételes árak tájékoztató jellegűek, a csomag mérete, súlya alapján eltérhetnek, ebben az esetben a vevővel külön felvesszük a kapcsolatot! @KapGSM26333


Jelenlegi ára: 286 Ft

Az aukció vége: 2011-11-29 00:37
. Tok, Műanyag tok, Samsung C100, C110, fekete - Jelenlegi ára: 286 Ft

Adatkábel, Alcatel 535, 735(i), USB adatkábel - Jelenlegi ára: 543 Ft


KÁPMEGYER GSMÁru megnevezése: Adatkábel, Alcatel 535, 735(i), USB adatkábel
Cikkszám: 1515
Gyártó: Utá ngyá rtott termé kFigyelem! GaranciaFizetési és átvételi módokKérjük, vegye figyelembe, hogy a terméklapon nem minden esetben az eladó termékről készült fénykép található!
A kép illusztráció!
A termékeket megrendelés után hozatjuk üzletünkbe! Készlethiány előfordulhat, ez esetben 2-3 hét is lehet a várakozási idő! Kérjük, ezt vegye figyelembe!
A nyertes vállalja, hogy 5 napon belül fizetési kötelezettségének eleget tesz, ellenkező esetben sajnos negatív értékelés mellett újraindítjuk az aukciót.
Figyelem!
Az a vásárló, akinek az elmúlt 10 visszajelzésében volt negatív értékelés, csakis előreutalással vásárolhat tőlünk!
Köszönjük megértését!
Telefoncsere esetén az árat a következőképpen állapítsa meg:
Nézze meg a Vatera piacterén az eladó telefonok között az Ön által kínált telefon legalacsonyabb eladási árat és mindenképpen ez alatt határozza meg a telefonkészüléke csereárát. Amennyiben Ön olyan árajánlatot tesz felénk, amely kedvező számunkra, akkor nem lesz akadálya annak, hogy a csere létrejöjjön közöttünk.
A becserélésre küldött telefon postai díja szintén a vevőt terheli!
Kérünk mindenkit, hogy a fentiek figyelembevételével licitáljon!
Bármiféle reklamáció esetén az itt leírtakra fogunk hivatkozni! Azonnali pénzvisszafizetés, vagy cseregarancia, amennyiben a vásárolt termék gyári hibás!
A szervizalkatrészekre (LCD kijelző, fólia, hangszóró, mikrofon stb. ) a garancia 1 hónap, függetlenül, hogy a terméklapon mi van feltüntetve!
A szervizalkatrészekre csak abban az esetben tudunk garanciát vállalni, ha a beszerelést szervizünk végzi, vagy arra jogosult szakember írásos igazolást ad a beszerelés elvégzéséről!
Személyes átvétel:
Budapest IV. kerületben található üzletünkben, nyitvatartási időben.
Postai úton: (Magyar Posta)
Előre utalás esetén, ajánlott levélként (250gr-ig): 520. - Ft.
Utánvétel esetén (5. 000. - Ft-ig): 1. 050. - Ft.
Futárszolgálat: (DPD Hungária)
Előre utalás esetén: 1, 050. - Ft.
Utánvétel esetén: 1. 550. - Ft.
A papír, író- irodaszereket, irodatechnikai termékeket kizárólag csak megrendelés esetén hozatjuk üzletünkbe.
A megrendelések teljesítése a raktáron lévő termékeknél akár 2-3 nap, készlethiány esetén a megrendelés 2-3 hét is lehet.
A postázási díjak tájékoztató jellegűek, az árakat a Magyar Posta vagy a DPD futárszolgálat árlistája alapján a megrendelés után utólag állapítjuk meg.
Előfordulhat egyes termékek esetében, hogy méretük, súlyuk, illetve törékenységük miatt nem tudjuk postázni a feltüntetett költségen, ebben az esetben külön felvesszük a vevővel a kapcsolatot és tájékoztatjuk a tényleges szállítási díjról.
FELHÍVJUK FIGYELMÉT, amennyiben sima levélként kéri a postázást, cégünk NEM vállal semmi féle reklamációt a postai feladásról, sikeres megérkezésről.
Csak az ajánlott feladásnál tudjuk nyomon követni, igazolni, bármi féle reklamációt elindítani! EgyebekMunkanapokon reggel 10 óráig leadott megrendelését még aznap 14 órától, 10 óra után leadott megrendelését a következő munkanapon 14 órától üzletünkben személyesen átveheti.
Ide kattintva megnézheti folyamatosan bővülő aukcióinkat is!
Üzletünk jogosult a különbözeti adózás szerint adózni. Viszonteladóként ezen tevékenységünkre az áfa tv. XVI/2. alfejezetének rendelkezéseit alkalmazzuk. TermékleírásKompatibilis készüléktípusokCsomagküldés utánvétellel
Alcatel
535, 735, 735i
A termék ára + kiszállítási díj együttes értéke határozza meg az utánvételért fizetendő költség mértékét az alábbi táblázat szerint:
Termék áraKiszállítási díj0 - 5. 000. - Ft-ig1, 050. - Ft. 5. 001 - 50. 000. - Ft-ig1. 550. - Ft. 50. 001 - 200. 000. - Ft-ig2. 050. - Ft. 200. 001 - 1. 000. 000. - Ft-ig4. 550. - Ft.
A mobiltelefonokat és a nagy értékű, illetve sérülékeny termékeket kizárólag futárszolgálattal szállíttatjuk ki!
Az utánvételes árak tájékoztató jellegűek, a csomag mérete, súlya alapján eltérhetnek, ebben az esetben a vevővel külön felvesszük a kapcsolatot! @KapGSM24333


Jelenlegi ára: 543 Ft

Az aukció vége: 2011-11-29 00:31
. Adatkábel, Alcatel 535, 735(i), USB adatkábel - Jelenlegi ára: 543 Ft

női ruházat - Jelenlegi ára: 1 Ft


A ruha ... állapotban van.
Beleírt méret: .
Hossz:  cm; mellbőség:  cm. Anyaga  % pamut.


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-11-22 23:44
. női ruházat - Jelenlegi ára: 1 Ft

Tibeti ezüst köztes, medáltartó MT06 - Jelenlegi ára: 40 Ft

Tibeti ezüst köztes, medáltartó 14, 5x7mm MT06
40Ft/db
Pandora jellegű ékszerekhez is alkalmas!


Jelenlegi ára: 40 Ft

Az aukció vége: 2011-12-13 22:55
. Tibeti ezüst köztes, medáltartó MT06 - Jelenlegi ára: 40 Ft

NŐI FELSŐ L XL-ES - Jelenlegi ára: 300 Ft

Eladó egy l-xl-es szép női felső fix áras. Kérdezz bátran. Derekának a szélességét mértem.


Jelenlegi ára: 300 Ft

Az aukció vége: 2011-11-28 22:57
. NŐI FELSŐ L XL-ES - Jelenlegi ára: 300 Ft

bevásárló kosár színes,erős,nagy méret ÚJ csak900 - Jelenlegi ára: 900 Ft

Tisztelt HÖLGYEM, URAM !
A fényképeken látható NAGYON PRAKTIKUS ÖSSZECSUKHATÓ SZÍNES bevásárló kosár .
ÖSSZE CSUKHATÓ, alumínium váz szerkezettel!
ERŐS GYÖNGYVÁSZON ANYAGBÓL!
Oldal-merevítő lemezekkel!
UTAZÁSHOZ, BEVÁSÁRLÁSHOZ KITŰNŐ !!!
Belső nettó űrméretei : 40 x 20 x 25 cm.!
AJÁNDÉKNAK IS KITŰNŐ !!!
A termék teljesen ÚJ és nagyon jó minőségű!!!
Termékeim között talál még hasonló színes bevásárló kosarat NAGYON JÓ ÁRON! (utolsó darabok)
Köszönöm, hogy benézett, kérem tekintse meg galériámat, sok termék több kategóriában és 1 Ft-os aukciók!


Jelenlegi ára: 900 Ft

Az aukció vége: 2011-11-27 22:30
. bevásárló kosár színes,erős,nagy méret ÚJ csak900 - Jelenlegi ára: 900 Ft

62-es bélelt kertész farmer kis pasinak ÚJ!!! - Jelenlegi ára: 1 900 Ft

Sziasztok!
Íme egy vadiúj, igazán vagány, pasis kantáros fari, bolyhos béléssel, macis hímzéssel. Nagyon cuki! 62-es méret címke szerint. Ha kell, szívesen mérek!
Köszi, hogy benéztél!


Jelenlegi ára: 1 900 Ft

Az aukció vége: 2011-11-29 22:10
. 62-es bélelt kertész farmer kis pasinak ÚJ!!! - Jelenlegi ára: 1 900 Ft

2011. november 26., szombat

Kabát NMÁ - Jelenlegi ára: 1 Ft

Eladó a képen látható kabát nem túl vastag, inkább kora tavaszra ajánlom. Semmi hibája nincs.


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-12-03 21:44
. Kabát NMÁ - Jelenlegi ára: 1 Ft

Tok SonyEricsson gyári tok design tok gyári IDC-24 - Jelenlegi ára: 1 750 Ft

Termékismertető Tok SonyEricsson gyári tok design tok gyári IDC-24 Black and Cherry
Eredeti SONYERICSSON termék
Kompatibilis készülékek:
(Hosszú lista esetén használja a CTRL+F keresőt)
SonyEricsson: J220i, K510i, K610i, K800i, M600i, P990i, W300i, W950i, Z530i, J230i, W850i, Z550i, Z710i, W710i, Z610i, W200i, K810i, W880i, W610i, K550i, K320i, Z310i, Z750, W580i, W660i, T250i, T650i, S500i, P1i, K200i, J120i, K530i, W910i, W960i, K850i, K770i, Z555i, W350i, W890i, K660i, W380i, W760i, Z250i, Z320i, C902, G502, R300, W980, C905, F305, K330, W595, T700, W302, J132, R306, S302, G705, W705, W395, W508, W715, W995, C510, Yari, W205, T707, C901 Greenheart, Satio, S312, Naite J105
Cikkszám:   SS21802 -vege- További termékeink: klikk ide Fizetési információk
A termék leütése után a Vatera által kiküldött automatikus e-mailben megkapja a szükséges adatokat a fizetés lebonyolításához. Amennyiben a kifizetés banki utalással vagy bank pénztári befizetéssel történik kérjük, hogy a leütést követő 5 munkanapon belül teljesítse. Öt munkanapon túl nem tartjuk tovább fent a terméket, a termék újra aukcióba kerül és az adás-vételt negatív értékeléssel lezárjuk.
Utánvéttel csak legalább 3 pozitív értékeléssel rendelkező vevők részére áll módunkban elküldeni a megrendelést.
Amennyiben a leütést követő 1-2 órán belül nem kapja meg a Vatera automatikus üzenetét az utalási adatokkal, kérjük írásban vegye fel a kapcsolatot velünk. Szállítás
A szállítási díjak minden terméknél a logónk fölött található "Szállítási és garanciális feltételek" linkre kattintva tekinthető meg.
Előre utalás esetén az utalás beérkeztét követő 2 munkanapon belül feladásra kerül rendelése. Kézbesítési idő a posta részéről általában 1-3 munkanap.
Utánvéttel történő rendelések 2 munkanapon belül feladásra kerülnek. A DPD futárszolgálat kézbesítése a feladást követő munkanapon történik, sikertelenség esetén ingyenes másodszori kézbesítés.
A rendelések feladásáról a feladás napján e-mailben értesítjük a vevőket.
Személyes átvételre nincs lehetőség.
  Garancia
Termékeinkre a jogszabályokban előírt 6 és 12 hónap jótállást vállalunk. Minden termék leírásában szerepel a termékre vonatkozó jótállási idő. A garanciális érvényesítést csak a mellékelt számla vagy másolata ellenében tudjuk elfogadni. Kérjük azt őrizze meg. Garanciális problémával és ügyintézéssel kapcsolatban írásban vegye fel velünk a kapcsolatot. Kérjük pontosan írja le a hibát, problémát a termékkel kapcsolatban. Fontos információk
Termékeink értékesítése minden esetben számlával történik. Vásárlás előtt ha bármilyen kérdése van írjon nekünk Vaterán keresztül a későbbi problémák elkerülése végett.
Raktárkészlet naponta változik, így napi szinten frissítjük az elérhető termékeket a Vatera piacterén. Ettől függetlenül előfordulhat, hogy a licitált termék aznap készletről elfogyott, de a piactérről még nem töröltük és közben adta le rá rendelését. Ha ez előfordul minden esetben értesítjük a vevőt.
Az esetleges téves termék leírásokért, információkért amely a gyártótól származik felelősséget nem vállalunk. A termékekhez tartozó képek illusztrációk, egyes esetekben eltérhetnek a valóságtól.
A vásárlással elfogadja feltételeinket.
StartGSM
 


Jelenlegi ára: 1 750 Ft

Az aukció vége: 2011-11-26 21:14
. Tok SonyEricsson gyári tok design tok gyári IDC-24 - Jelenlegi ára: 1 750 Ft

Védőtok SonyEricsson Xperia X10 mini Barely There - Jelenlegi ára: 2 890 Ft

Termékismertető Védőtok SonyEricsson Xperia X10 mini Barely There Fekete CM013638 CASE-MATE (képernyővédő fóliával és törlőkendővel)
Eredeti CASE-MATE termék
Kompatibilis készülékek:
(Hosszú lista esetén használja a CTRL+F keresőt)
SonyEricsson: Xperia X10 mini
Cikkszám:   SS51468 -vege- További termékeink: klikk ide Fizetési információk
A termék leütése után a Vatera által kiküldött automatikus e-mailben megkapja a szükséges adatokat a fizetés lebonyolításához. Amennyiben a kifizetés banki utalással vagy bank pénztári befizetéssel történik kérjük, hogy a leütést követő 5 munkanapon belül teljesítse. Öt munkanapon túl nem tartjuk tovább fent a terméket, a termék újra aukcióba kerül és az adás-vételt negatív értékeléssel lezárjuk.
Utánvéttel csak legalább 3 pozitív értékeléssel rendelkező vevők részére áll módunkban elküldeni a megrendelést.
Amennyiben a leütést követő 1-2 órán belül nem kapja meg a Vatera automatikus üzenetét az utalási adatokkal, kérjük írásban vegye fel a kapcsolatot velünk. Szállítás
A szállítási díjak minden terméknél a logónk fölött található "Szállítási és garanciális feltételek" linkre kattintva tekinthető meg.
Előre utalás esetén az utalás beérkeztét követő 2 munkanapon belül feladásra kerül rendelése. Kézbesítési idő a posta részéről általában 1-3 munkanap.
Utánvéttel történő rendelések 2 munkanapon belül feladásra kerülnek. A DPD futárszolgálat kézbesítése a feladást követő munkanapon történik, sikertelenség esetén ingyenes másodszori kézbesítés.
A rendelések feladásáról a feladás napján e-mailben értesítjük a vevőket.
Személyes átvételre nincs lehetőség.
  Garancia
Termékeinkre a jogszabályokban előírt 6 és 12 hónap jótállást vállalunk. Minden termék leírásában szerepel a termékre vonatkozó jótállási idő. A garanciális érvényesítést csak a mellékelt számla vagy másolata ellenében tudjuk elfogadni. Kérjük azt őrizze meg. Garanciális problémával és ügyintézéssel kapcsolatban írásban vegye fel velünk a kapcsolatot. Kérjük pontosan írja le a hibát, problémát a termékkel kapcsolatban. Fontos információk
Termékeink értékesítése minden esetben számlával történik. Vásárlás előtt ha bármilyen kérdése van írjon nekünk Vaterán keresztül a későbbi problémák elkerülése végett.
Raktárkészlet naponta változik, így napi szinten frissítjük az elérhető termékeket a Vatera piacterén. Ettől függetlenül előfordulhat, hogy a licitált termék aznap készletről elfogyott, de a piactérről még nem töröltük és közben adta le rá rendelését. Ha ez előfordul minden esetben értesítjük a vevőt.
Az esetleges téves termék leírásokért, információkért amely a gyártótól származik felelősséget nem vállalunk. A termékekhez tartozó képek illusztrációk, egyes esetekben eltérhetnek a valóságtól.
A vásárlással elfogadja feltételeinket.
StartGSM
 


Jelenlegi ára: 2 890 Ft

Az aukció vége: 2011-11-26 20:55
. Védőtok SonyEricsson Xperia X10 mini Barely There - Jelenlegi ára: 2 890 Ft

Billentyűzet Panasonic GD87 gyári - Jelenlegi ára: 1 620 Ft

Termékismertető Billentyűzet Panasonic GD87 gyári
Eredeti PANASONIC termék
Kompatibilis készülékek:
(Hosszú lista esetén használja a CTRL+F keresőt)
Panasonic: GD87
Cikkszám:   SS3686 -vege- További termékeink: klikk ide Fizetési információk
A termék leütése után a Vatera által kiküldött automatikus e-mailben megkapja a szükséges adatokat a fizetés lebonyolításához. Amennyiben a kifizetés banki utalással vagy bank pénztári befizetéssel történik kérjük, hogy a leütést követő 5 munkanapon belül teljesítse. Öt munkanapon túl nem tartjuk tovább fent a terméket, a termék újra aukcióba kerül és az adás-vételt negatív értékeléssel lezárjuk.
Utánvéttel csak legalább 3 pozitív értékeléssel rendelkező vevők részére áll módunkban elküldeni a megrendelést.
Amennyiben a leütést követő 1-2 órán belül nem kapja meg a Vatera automatikus üzenetét az utalási adatokkal, kérjük írásban vegye fel a kapcsolatot velünk. Szállítás
A szállítási díjak minden terméknél a logónk fölött található "Szállítási és garanciális feltételek" linkre kattintva tekinthető meg.
Előre utalás esetén az utalás beérkeztét követő 2 munkanapon belül feladásra kerül rendelése. Kézbesítési idő a posta részéről általában 1-3 munkanap.
Utánvéttel történő rendelések 2 munkanapon belül feladásra kerülnek. A DPD futárszolgálat kézbesítése a feladást követő munkanapon történik, sikertelenség esetén ingyenes másodszori kézbesítés.
A rendelések feladásáról a feladás napján e-mailben értesítjük a vevőket.
Személyes átvételre nincs lehetőség.
  Garancia
Termékeinkre a jogszabályokban előírt 6 és 12 hónap jótállást vállalunk. Minden termék leírásában szerepel a termékre vonatkozó jótállási idő. A garanciális érvényesítést csak a mellékelt számla vagy másolata ellenében tudjuk elfogadni. Kérjük azt őrizze meg. Garanciális problémával és ügyintézéssel kapcsolatban írásban vegye fel velünk a kapcsolatot. Kérjük pontosan írja le a hibát, problémát a termékkel kapcsolatban. Fontos információk
Termékeink értékesítése minden esetben számlával történik. Vásárlás előtt ha bármilyen kérdése van írjon nekünk Vaterán keresztül a későbbi problémák elkerülése végett.
Raktárkészlet naponta változik, így napi szinten frissítjük az elérhető termékeket a Vatera piacterén. Ettől függetlenül előfordulhat, hogy a licitált termék aznap készletről elfogyott, de a piactérről még nem töröltük és közben adta le rá rendelését. Ha ez előfordul minden esetben értesítjük a vevőt.
Az esetleges téves termék leírásokért, információkért amely a gyártótól származik felelősséget nem vállalunk. A termékekhez tartozó képek illusztrációk, egyes esetekben eltérhetnek a valóságtól.
A vásárlással elfogadja feltételeinket.
StartGSM
 


Jelenlegi ára: 1 620 Ft

Az aukció vége: 2011-11-26 20:15
. Billentyűzet Panasonic GD87 gyári - Jelenlegi ára: 1 620 Ft

Nokia 6303 classic tok álló, bőr (négyzet mintás, - Jelenlegi ára: 1 340 Ft

Termékismertető Nokia 6303 classic tok álló, bőr (négyzet mintás, kihúzható tépőzáras) M méret BORDÓ
Kiváló minőségű utángyártott termék
Kompatibilis készülékek:
(Hosszú lista esetén használja a CTRL+F keresőt)
ALCATEL Alcatel OT 505, ALCATEL Alcatel OT i650 (Sport), ALCATEL OT 206, ALCATEL OT-208, ALCATEL OT-209, ALCATEL OT-305, ALCATEL OTE 153, ALCATEL OTE 535, ALCATEL OTE 701, ALCATEL OTE 735, ALCATEL OTE 735i, ALCATEL OTE 756, ALCATEL OTE 757, ALCATEL OTE C550, ALCATEL OTE S320, ALCATEL OTE S853, HYUNDAI MB-115, HYUNDAI MB-D130, LG A100, LG A110, LG B2050, LG B2100, LG G5300, LG GB102, LG GB115, LG GB220, LG GS101, LG GS106, LG KG110, LG KG130, LG KP100, LG KP170, LG W3000, MOTOROLA C168, MOTOROLA C333, MOTOROLA C336, MOTOROLA C650, MOTOROLA E365, MOTOROLA EM325, MOTOROLA F3, MOTOROLA K1, MOTOROLA K3, MOTOROLA L2, MOTOROLA L6, MOTOROLA T191, MOTOROLA W208, MOTOROLA W388, MOTOROLA WX395, MOTOROLA Z3, MOTOROLA Z6, MYPHONE MyPhone 3010 Classic, MYPHONE MyPhone 3380, MYPHONE MyPhone 6680, NOKIA 1100, NOKIA 1101, NOKIA 1110, NOKIA 1112, NOKIA 1200, NOKIA 1208, NOKIA 1209, NOKIA 1600, NOKIA 1616, NOKIA 1650, NOKIA 1661, NOKIA 1662, NOKIA 1680 classic, NOKIA 1800, NOKIA 2300, NOKIA 2310, NOKIA 2323 classic, NOKIA 2330 classic, NOKIA 2600 Classic, NOKIA 2610, NOKIA 2626, NOKIA 2630, NOKIA 2690, NOKIA 2700 classic, NOKIA 2730 Classic, NOKIA 3100, NOKIA 3109 Classic, NOKIA 3110 Classic (2007), NOKIA 3120, NOKIA 3220, NOKIA 3500 Classic, NOKIA 5000, NOKIA 5030 XpressRadio, NOKIA 5070, NOKIA 5130 XpressMusic, NOKIA 5220, NOKIA 5310, NOKIA 5320, NOKIA 5500, NOKIA 6020, NOKIA 6021, NOKIA 6030, NOKIA 6070, NOKIA 6080, NOKIA 6100, NOKIA 6120 Classic, NOKIA 6121 Classic, NOKIA 6124 Classic, , NOKIA 6151, NOKIA 6220 (2004), NOKIA 6220 classic, NOKIA 6230, NOKIA 6230i, NOKIA 6233, NOKIA 6234, NOKIA 6300, NOKIA 6300i, NOKIA 6301, NOKIA 6303 classic, NOKIA 6303i classic, NOKIA 6500 Classic, NOKIA 6610, NOKIA 6610i, NOKIA 6700 classic, NOKIA 6720 classic, NOKIA 6820, NOKIA 7210, NOKIA 7210 Supernova, NOKIA 7250, NOKIA 7260, NOKIA 7310 Supernova, NOKIA 7360, NOKIA 7500 Prism, NOKIA 8210, NOKIA 8250, NOKIA 8600 Luna, NOKIA 8800, NOKIA 8800 Arte, NOKIA 8800 Carbon Arte, NOKIA 8800 Gold Arte, NOKIA 8800 Sapphire Arte, NOKIA 8800 Sirocco, NOKIA 8810, NOKIA 8850, NOKIA 8910, NOKIA 8910i, NOKIA C1-00, NOKIA C1-01, NOKIA C1-02, NOKIA C2-00, NOKIA C3-01 Touch and Type, NOKIA E52, NOKIA E55, NOKIA E65, PANASONIC G60, PANASONIC GD67, PANASONIC GD75, PANASONIC X200, PHILIPS 355, SAGEM my 200X, SAGEM my 202X, SAGEM my 213X, SAGEM my 220X, SAGEM my 300X, SAGEM my 400V, SAGEM my 400X, SAGEM my 401X, SAGEM my 411V, SAGEM my 511X, SAGEM my 700X, SAGEM my V55, SAGEM my V56, SAGEM my V76, SAGEM my V85, SAGEM my X-3, SAGEM my X-5, SAGEM my X-5-2, SAGEM my X-6-2, SAMSUNG GT-E1050, SAMSUNG GT-E1070, SAMSUNG GT-E1080, SAMSUNG GT-E1107, SAMSUNG GT-E1120, SAMSUNG GT-E1170, SAMSUNG GT-E1175T, SAMSUNG GT-E1360, SAMSUNG GT-E2100B, SAMSUNG GT-M3510 Beat b, SAMSUNG GT-S3110, SAMSUNG GT-S3310, SAMSUNG GT-S5320, SAMSUNG SGH-2400, SAMSUNG SGH-B100, SAMSUNG SGH-B130, SAMSUNG SGH-C130, SAMSUNG SGH-C140, SAMSUNG SGH-C170, SAMSUNG SGH-C180, SAMSUNG SGH-C450, SAMSUNG SGH-D520, SAMSUNG SGH-E200, SAMSUNG SGH-E200 ECO, SAMSUNG SGH-F300, SAMSUNG SGH-L700, SAMSUNG SGH-L760, SAMSUNG SGH-M100, SAMSUNG SGH-M150, SAMSUNG SGH-M620, SAMSUNG SGH-N100, SAMSUNG SGH-N200, SAMSUNG SGH-N620, SAMSUNG SGH-U800 Soul b, SAMSUNG SGH-X100, SAMSUNG SGH-X140, SAMSUNG SGH-X600, SAMSUNG SGH-X700, SAMSUNG SGH-X820, SHARP GX-15, SHARP GX-17, SHARP GX-18, SIEMENS A31, SIEMENS A50, SIEMENS A62, SIEMENS A65, SIEMENS A70, SIEMENS A75, SIEMENS AX72, SIEMENS C62, SIEMENS C65, SIEMENS C70, SIEMENS C72, SIEMENS C75, SIEMENS CT65, SIEMENS CV65, SIEMENS CX65, SIEMENS CX70, SIEMENS CXT65, SIEMENS CXT70, SIEMENS CXV65, SIEMENS E61, SIEMENS ME75, SIEMENS S45, SIEMENS S55, SIEMENS S68, SIEMENS S75, SIEMENS SL45, SIEMENS Xelibri 1, SONYERICSSON C510, SONYERICSSON C901, SONYERICSSON F500i, SONYERICSSON G502, SONYERICSSON J10 Elm, SONYERICSSON J100i, SONYERICSSON J132, SONYERICSSON J200i, SONYERICSSON J210i, SONYERICSSON J220i, SONYERICSSON J230i, SONYERICSSON K200i, SONYERICSSON K220i, SONYERICSSON K310i, SONYERICSSON K320i, SONYERICSSON K330, SONYERICSSON K500, SONYERICSSON K508i, SONYERICSSON K510i, SONYERICSSON K530i, SONYERICSSON K550i, SONYERICSSON K600i, SONYERICSSON K608i, SONYERICSSON K610i, SONYERICSSON K630i (V640i), SONYERICSSON K660i, SONYERICSSON K770, SONYERICSSON Naite, SONYERICSSON R300, SONYERICSSON R600, SONYERICSSON S302, SONYERICSSON S312, SONYERICSSON T230, SONYERICSSON T250, SONYERICSSON T280i, SONYERICSSON T290, SONYERICSSON T610, SONYERICSSON T630, SONYERICSSON T650, SONYERICSSON T700, SONYERICSSON V600i, SONYERICSSON V630i, SONYERICSSON W200i, SONYERICSSON W302, SONYERICSSON W350i, SONYERICSSON W595, SONYERICSSON W610i, SONYERICSSON W660i, SONYERICSSON W810i, SONYERICSSON W880i, SONYERICSSON W890i, VODAFONE 125, VODAFONE 225, VODAFONE 226, VODAFONE 231, VODAFONE 236, VODAFONE 351, VODAFONE 527, VODAFONE 540, VODAFONE 715, VODAFONE 736
Cikkszám:   SG20731 -vege- További termékeink: klikk ide Fizetési információk
A termék leütése után a Vatera által kiküldött automatikus e-mailben megkapja a szükséges adatokat a fizetés lebonyolításához. Amennyiben a kifizetés banki utalással vagy bank pénztári befizetéssel történik kérjük, hogy a leütést követő 5 munkanapon belül teljesítse. Öt munkanapon túl nem tartjuk tovább fent a terméket, a termék újra aukcióba kerül és az adás-vételt negatív értékeléssel lezárjuk.
Utánvéttel csak legalább 3 pozitív értékeléssel rendelkező vevők részére áll módunkban elküldeni a megrendelést.
Amennyiben a leütést követő 1-2 órán belül nem kapja meg a Vatera automatikus üzenetét az utalási adatokkal, kérjük írásban vegye fel a kapcsolatot velünk. Szállítás
A szállítási díjak minden terméknél a logónk fölött található "Szállítási és garanciális feltételek" linkre kattintva tekinthető meg.
Előre utalás esetén az utalás beérkeztét követő 2 munkanapon belül feladásra kerül rendelése. Kézbesítési idő a posta részéről általában 1-3 munkanap.
Utánvéttel történő rendelések 2 munkanapon belül feladásra kerülnek. A DPD futárszolgálat kézbesítése a feladást követő munkanapon történik, sikertelenség esetén ingyenes másodszori kézbesítés.
A rendelések feladásáról a feladás napján e-mailben értesítjük a vevőket.
Személyes átvételre nincs lehetőség.
  Garancia
Termékeinkre a jogszabályokban előírt 6 és 12 hónap jótállást vállalunk. Minden termék leírásában szerepel a termékre vonatkozó jótállási idő. A garanciális érvényesítést csak a mellékelt számla vagy másolata ellenében tudjuk elfogadni. Kérjük azt őrizze meg. Garanciális problémával és ügyintézéssel kapcsolatban írásban vegye fel velünk a kapcsolatot. Kérjük pontosan írja le a hibát, problémát a termékkel kapcsolatban. Fontos információk
Termékeink értékesítése minden esetben számlával történik. Vásárlás előtt ha bármilyen kérdése van írjon nekünk Vaterán keresztül a későbbi problémák elkerülése végett.
Raktárkészlet naponta változik, így napi szinten frissítjük az elérhető termékeket a Vatera piacterén. Ettől függetlenül előfordulhat, hogy a licitált termék aznap készletről elfogyott, de a piactérről még nem töröltük és közben adta le rá rendelését. Ha ez előfordul minden esetben értesítjük a vevőt.
Az esetleges téves termék leírásokért, információkért amely a gyártótól származik felelősséget nem vállalunk. A termékekhez tartozó képek illusztrációk, egyes esetekben eltérhetnek a valóságtól.
A vásárlással elfogadja feltételeinket.
StartGSM
 


Jelenlegi ára: 1 340 Ft

Az aukció vége: 2011-11-26 19:25
. Nokia 6303 classic tok álló, bőr (négyzet mintás, - Jelenlegi ára: 1 340 Ft

FM Modulátor SENCOR "SWM 100" ÚJ! - Jelenlegi ára: 2 990 Ft

FM Modulátor SENCOR "SWM 100" (*fa)
Termék adatok:
Lejátszható MP3 fájl USB flashdiskről vagy audiojel források autórádióból
MP3/WMA FM modulátor
USB és audio bemenet
LED kijelző
Távirányító
206 FM csatornás
Hangerő szabályozás
Ekvalizer
Pause, vissza/előre funkciók
Feszültség 12V – os autócsatlakozóból
Audio kábellel együtt
Szállítás:
-postai átvétel előreutalással
-személyes átvétel Budapesten
MIÉRT VÁLASSZON MINKET?
MERT...
-Számlát adunk-
-Garanciát biztosítunk-
-Hivatalos nagykereskedés vagyunk-
-Postai úton is átveheti a vásárolt termékeit-
-Személyesen is átveheti vásárolt termékeit-
-Kedvező nagykereskedelmi áron vásárolhat-
-Vásárlás után is elér minket ügyfélszolgálatunkon-
-Szakmában az egyik legszélesebb szortiment közül választhat-
-Ha esetlegesen nincsen raktáron a termékből, a lehető leggyorsabban beszerezzük-
TEKINTSE MEG A TÖBBI AKCIÓS TERMÉKÜNKET IS
KATTINTSON IDE
 


Jelenlegi ára: 2 990 Ft

Az aukció vége: 2011-12-13 06:31
. FM Modulátor SENCOR "SWM 100" ÚJ! - Jelenlegi ára: 2 990 Ft

Karcsúsított fehér dzseki S-es - Jelenlegi ára: 1 200 Ft

Csini, karcsúsított, fehér dzseki, S-es.


Jelenlegi ára: 1 200 Ft

Az aukció vége: 2011-11-29 06:29
. Karcsúsított fehér dzseki S-es - Jelenlegi ára: 1 200 Ft

Fiú hosszú ujjú póló 86-os - Jelenlegi ára: 290 Ft

Fiú hosszú ujjú póló 86-os méretben eladó! Mi a hozzá passzoló kapucnis kardigánnal hordtuk a télen. Igazán kellemes viselet! Pár halvány folt látható rajta, de nem vészes felvéve.
A ruha saját részre lett vásárolva, otthonunk dohányfüst és állat mentes.
Szívesen mérek, és válaszolok minden kérdésre.
Nézz szét a többi aukcióm között is, így spórolhatsz a postaköltségen.
A terméket sima postával csak a vevő külön kérésére és felelősségére adom fel. Utánvéttel nem postázok.


Jelenlegi ára: 290 Ft

Az aukció vége: 2011-12-02 06:02
. Fiú hosszú ujjú póló 86-os - Jelenlegi ára: 290 Ft

1988-AS PALACKOZÁSÚ 23 ÉVES TOKAJI FURMINT - Jelenlegi ára: 1 Ft

1988-ban palackozott Tokaji Furmint eladó.
A képeken látható állapotban. Természetesen nincs kibontva.
Érdekes és egyedi ajándék lehet pl. születésnapra.
Jellegéből adódóan kizárólag személyes átvétel jöhet szóba, nem vállalom a postázást!!!
Személyesen a lakcímemen lehet átvenni (Bp. XXIII. ker. ).
Licitálás előtt kérem, olvassa el az I+ oldalamat, köszönöm!



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-12-13 05:53
. 1988-AS PALACKOZÁSÚ 23 ÉVES TOKAJI FURMINT - Jelenlegi ára: 1 Ft

DS-0180M Szexi ruha csipkével Méret: M - Jelenlegi ára: 2 499 Ft


Szexi ruha, 3 / 4 ujjú.
Csipkézett hátul.
Anyaga puha pamut.
Szin Fekete
Méretek
Javasolt méret:
M/L
Szövet:
Pamut + csipke
Teljes hossz:
90 cm
Mellszélesség:
46-48 cm
Derék szélesség:
40-42 cm
Csipő szélesség:
48-50 cm
Ruhaujj hossza:
31 cm
A ruhák méreteinek megállapitása fekvő helyzetben történt.



Jelenlegi ára: 2 499 Ft

Az aukció vége: 2011-12-13 04:45
. DS-0180M Szexi ruha csipkével Méret: M - Jelenlegi ára: 2 499 Ft

Magyar népmesék Hajnalfia q632 - Jelenlegi ára: 800 Ft

A képen látható állapotban. A kép szállításával kapcsolatos további információk a "Szállítási, fizetési feltételek"-nél.



Jelenlegi ára: 800 Ft

Az aukció vége: 2011-12-13 03:47
. Magyar népmesék Hajnalfia q632 - Jelenlegi ára: 800 Ft

Mercury 400W P4 ATX táp ELADÓ! - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Eladó a képeken látható Mercury típusú használt, de hibátlanul működő 400W-os ATX tápegység.
Gépfelújításból maradt meg, ventilátora csendes.
1 hét garanciát vállalok a tápra!
Személyesen átvehető Budapesten a XXI. kerületben (Csepel) illetve előreutalást követően postán is szívesen elküldöm, biztonságosan becsomagolva, sima postai csomagban 1050 Ft postai díjért. Utánvételesen csak olyan Vatera felhasználóknak postázom, akiknek az eddigi értékelései megnyugtatnak afelől, hogy a leütött és elküldött terméket át is veszik illetve ki is fizetik.
A vásárlást követően kérem a nyertes licitálót, hogy mailban vagy telefonon keressen az átvétel egyeztetése végett.
 


Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Az aukció vége: 2011-12-13 01:21
. Mercury 400W P4 ATX táp ELADÓ! - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Dora A-vonalu pizsama 1-1.5e/86 - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

  100% pamut, keresre szivesen lemerem, de hamarosan toltom a hianyzo mereteket. Masrol is a sajat oldalam alatt


Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Az aukció vége: 2011-12-13 00:37
. Dora A-vonalu pizsama 1-1.5e/86 - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Converse rövid szárú téglavörös 41 -es cipő ÚJ!!! - Jelenlegi ára: 7 900 Ft

Ederdeti Converse rövidszárú vászon téglavörös tornacipő 41 -es méretben.
Enyhén koptatott, a szélek rojtozottak
Belső talphossz: 26 cm
Új, sosem használt, doboza nélküll!
Állapota a képeken!
Személyes átvételre Budapesten is van lehetőség, előre egyeztetett időpontban!



Jelenlegi ára: 7 900 Ft

Az aukció vége: 2011-12-06 00:33
. Converse rövid szárú téglavörös 41 -es cipő ÚJ!!! - Jelenlegi ára: 7 900 Ft

2011. november 25., péntek

Sony ericsson w580 előlap hátlap ház több színben - Jelenlegi ára: 1 490 Ft


Teljesen új
Elő- és hátlappal, alakatrészekkel, gombokkal, szerszámokkal
Választható színek: fekete, fehér, szürke, piros, rózsaszín (pnik), lila, zöld
Licitálás előtt feltétlenül olvasd el ezt a dokumentumot! Itt minden információt megtalálasz a készletekről, átvételről, csak akkor vásárolj, ha ezekkel tiszában vagy és elfogadod!
 
(kattints a szövegre! )


Jelenlegi ára: 1 490 Ft

Az aukció vége: 2011-12-13 00:03
. Sony ericsson w580 előlap hátlap ház több színben - Jelenlegi ára: 1 490 Ft

Brazil, lilás kézműves egyedi sál - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Brazil kézműves sál
 


Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Az aukció vége: 2011-12-12 23:59
. Brazil, lilás kézműves egyedi sál - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Toyota felni újszerű - Jelenlegi ára: 24 000 Ft

15" -os 4x100 -as lyukosztású, ET45-ös, 4db gyári Toyota felni újszerű, kitűnő állapotban eladó. Személyesen Székesfehérváron, ill Vaterafutárral a díjszabás szerint. A 8-as út mentén Székesfehérvár -Veszprém-Tüskevár útvonalon egyeztetett időpontban tudok segíteni a szállításban.


Jelenlegi ára: 24 000 Ft

Az aukció vége: 2011-12-03 00:02
. Toyota felni újszerű - Jelenlegi ára: 24 000 Ft

KÉK SPORT BOLERO m - Jelenlegi ára: 500 Ft

EDC VILÁGOSKÉK BOLERO  M. AKÁR 50FT!!! NÉZZ BE SOK JÓ CUCC, SZINTE INGYEN!!!


Jelenlegi ára: 500 Ft

Az aukció vége: 2011-12-02 23:15
. KÉK SPORT BOLERO m - Jelenlegi ára: 500 Ft

ABC kis ruci - Jelenlegi ára: 1 Ft

ABC márkáju ruci hibátlan
csere érdekel



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-11-27 22:59
. ABC kis ruci - Jelenlegi ára: 1 Ft

Littlest pet shop pelikán békával , halakkal - Jelenlegi ára: 500 Ft

Littlest Pet Shop pelikán békával , halakkal.
Nézz szét a többi termékem közt , sok játék kerül fel.
Jó licitálást.
licitet nem törlök , ennek tudatában licitálj.


Jelenlegi ára: 500 Ft

Az aukció vége: 2011-11-28 10:41
. Littlest pet shop pelikán békával , halakkal - Jelenlegi ára: 500 Ft

Yes fiú kabát, dzseki extra vastag vízálló 128 - Jelenlegi ára: 1 990 Ft

Yes young easy style vastag dzseki 128- 134- es méret


Jelenlegi ára: 1 990 Ft

Az aukció vége: 2011-11-26 10:26
. Yes fiú kabát, dzseki extra vastag vízálló 128 - Jelenlegi ára: 1 990 Ft

MNG felső S-es - Jelenlegi ára: 1 200 Ft

             Eladó a képen látható MNG felső!
                                                  A felsőt S-es méretre ajánlom!
                                           A felső sohasem hordott, mert nem az én stílusom.
                                            Különleges megoldású dupla hatású darab!  
                                                             Hosszított fazonú.                                    
                                             Kérlek nézd meg a többi termékemet is!


Jelenlegi ára: 1 200 Ft

Az aukció vége: 2011-12-05 09:40
. MNG felső S-es - Jelenlegi ára: 1 200 Ft

Mini Mode Kiskabát(sosem hordott) - Jelenlegi ára: 990 Ft

Mini mode márkájú világoskék kapucnis kiskabát eladó.
Cimkéje szerint 3-6 hónapos babáknak, 62-68cmig.
Ajándékba kaptuk, de már kicsi volt ezért nem hordta a kisfiam.
Nem kopott, nem foltos, még mosva sem volt.
Meleg puha anyag, gombolós.
Pontos postaköltséget csomagolás után tudok mondani.



Jelenlegi ára: 990 Ft

Az aukció vége: 2011-11-28 09:37
. Mini Mode Kiskabát(sosem hordott) - Jelenlegi ára: 990 Ft

62-es Cherokee szörmés overál - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Eladó egy 62-es méretü Cherokee overál.
Anyaga: puha szörmés.
Ujjhosszt válltól mértem!



Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Az aukció vége: 2011-11-28 09:10
. 62-es Cherokee szörmés overál - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

NOKIA STEREO ÚJ!! - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Új felvevő gombos sztereo headset! vastag 3, 5 dugóval gyári!!!!! !!!!! !!


Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Az aukció vége: 2011-12-12 08:58
. NOKIA STEREO ÚJ!! - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Crystal Nails Fly- Brill F7 zselé 5ml - Jelenlegi ára: 2 200 Ft

Minden ami a minőségi munkához ellengethetetlen,
mert a vendég elégedettsége a mi sikerünk.
Műköröm alapanyagok, előkészítők, fémeszközök, díszítők,
ecsetek, reszelők stb... a Crystal Magic KFT-től


Jelenlegi ára: 2 200 Ft

Az aukció vége: 2011-12-01 08:18
. Crystal Nails Fly- Brill F7 zselé 5ml - Jelenlegi ára: 2 200 Ft

-Kézi dörzsár 11mm- - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Kézi dörzsár H7-es. Átmérő 11mm -es. Poldi


Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Az aukció vége: 2011-12-05 08:00
. -Kézi dörzsár 11mm- - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Menyasszonyi ruha szuper áron 3 - Jelenlegi ára: 25 000 Ft

A licit tárgya a képen látható menyasszonyi ruha amely megrendelésre készül a te méreted szerint  és most egy hétig előrendelés esetén rendkívűl kedvező áron vehet meg az általad válsztott modelt amelynek elkészítése 4-6 hetet  vesz  igénybe a ruha magyar országon készül  egyenesen a készítötől rögtön hozzád kerül kikerülve ezzel egy csomó plussz kölséget most egy hétig  még ÓLCSOBAN lehet tied  az a ruha amiben férjhez mehetsz Több ruha rendelése esetén kedveszményt adok
 Folyamatossan töltöm fel a válsztható modelleket  a ruhák garatáltan jó minőségüek számlát adunk róla bármely modell választható más szinben is fekete fehér piros bordó mindig van készleten  egyéb szinben egyeztessünk a kellemetlenségek elkerülése véget



Jelenlegi ára: 25 000 Ft

Az aukció vége: 2011-11-26 07:45
. Menyasszonyi ruha szuper áron 3 - Jelenlegi ára: 25 000 Ft

2011. november 24., csütörtök

Farmer szoknya 9-10 évesre - Jelenlegi ára: 990 Ft

Ajándékba kaptuk, de sajnos a patentja hibás, csak ki kéne cseréltetni rajta. E miatt nem is használtuk.
Varrot flitterekkel díszitve.


Jelenlegi ára: 990 Ft

Az aukció vége: 2011-12-12 06:57
. Farmer szoknya 9-10 évesre - Jelenlegi ára: 990 Ft

sibakancs han wag márkáju - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

használt sibakancs
han wag márkáju 
bth: 29cm
(belseje kivehető)
a képeken látható állapotban egyéb kérdésre szívesen válaszolok


Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Az aukció vége: 2011-11-24 06:39
. sibakancs han wag márkáju - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

orkános dzseki, cipzáras M méret OLCSÓN! - Jelenlegi ára: 999 Ft

orkános, téli dzseki, vatelin béléssel, M méret nagyon jó állapotban, csak a cipzár felhúzójáról letört egy rész, de a cipzár tökéletesen működik
szélessége 48 cm
hossza 56 cm
ujja nyaktól mérve 71 cm


Jelenlegi ára: 999 Ft

Az aukció vége: 2011-12-12 05:54
. orkános dzseki, cipzáras M méret OLCSÓN! - Jelenlegi ára: 999 Ft

★ Bronz OLLÓ fodrász fülbevaló *Vintage ÚJ - Jelenlegi ára: 690 Ft

Bronz színű Olló fülbevaló.
Nagyon szép, feltűnő, stílusos darab.
Stílus: Képen látható.
Most fix áron, nem kell várnod rá: )
Sok hasonló termék indul, érdemes megnézni a többit is!
(Több ékszer vásárlása esetén kedvezményes postaköltség! )
_________________________________________________________________________
Fizetés:
Csak előreutalással, vagy bankfiókban történő befizetéssel.
Szállítás:
A termék nálam van, azonnal tudom postázni a nyertes licitálónak.
Csomagolás:
Nagyon gondosan, buborékos borítékban a biztonságos szállítás érdekében.
Köszi hogy benéztél! : )
Folyamatosan fognak felkerülni még különböző termékek, érdemes visszanézni...
Bármilyen kérdésed van, szívesen várom és válaszolok...: )



Jelenlegi ára: 690 Ft

Az aukció vége: 2011-12-12 05:26
. ★ Bronz OLLÓ fodrász fülbevaló *Vintage ÚJ - Jelenlegi ára: 690 Ft

Thierry Mugler Innocent Rock női EDT 50ml Ingyenes - Jelenlegi ára: 11 200 Ft


Thierry Mugler Innocent Rock női Eau de Toilette 50ml (223260)
Összetevők: rózsa kivonat, bors, licsi, szőlő
Ezt a terméket INGYENESEN szállítjuk ki Önnek!
Csak új és garanciális termékeket árusítunk!
Csere és beszámítás nem lehetséges!
Minden vásárláshoz illatmintát küldünk ajándékba!
Szállítási akció!
Magyarország teljes területén a kiszállítás INGYENES!
Bemutatkozás:
Csak és kizárólag márkás, eredeti parfümöket, illatszereket, kozmetikumokat forgalmazunk, így hamis, hamisított, utánzat, vizezett pancsolmányokat nálunk ne keress! Cégünk kis- és nagykereskedőként körülbelül 5000 féle terméket forgalmaz, ebből adódóan nem minden termékünket tudjuk itt megjeleníteni. Amennyiben olyan márkát, fajtát vagy kiszerelést keresel, amelyet nem látsz a termékeink között, úgy írj nekünk levelet, és lehetőségekhez képest azonnal feltesszük aukcióra.
Szállítási, fizetési feltételek:
Licitálás: Termékeinket fix áron, azonnal megvásárolhatod.
Fizetés: Utánvéttel.
Szállítás: Futárszolgálattal.
Szállítási idő: Leütést követő 1-3 munkanap
Szállítási költség: Magyarország teljes területén INGYENES!
Minőségi garancia: KIZÁRÓLAG EREDETI világmárkás termékeket forgalmazunk, csakis megbízható beszerzési forrásaink vannak, így minden eladásunkra 100% termékgaranciát vállalunk.
Köszönjük, hogy végigolvastad. Kellemes időtöltést, jó licitálást kívánunk!


Jelenlegi ára: 11 200 Ft

Az aukció vége: 2011-12-12 02:47
. Thierry Mugler Innocent Rock női EDT 50ml Ingyenes - Jelenlegi ára: 11 200 Ft

2db kislány nadrág 80as - Jelenlegi ára: 600 Ft

Két darab kislány nadrág, egy bársony bordó és egy vékony világos színű. Beleírt méret a bordóba 80as 9-12hós a világos nadrágban méret nincs kb ugyan akkora. Kérésre mérek.
Személyes átvételt nem tudok vállalni, postázás megegyezés szerint előreutalással Budapest Bankba!


Jelenlegi ára: 600 Ft

Az aukció vége: 2011-11-23 12:34
. 2db kislány nadrág 80as - Jelenlegi ára: 600 Ft

Szalai Vivien : Stohl őszintén - Jelenlegi ára: 2 540 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Stohl őszinténA könyv listaára: 2990 Ft. Leírás:
Stohl Andrást 2011. szeptember 6-án jogerősen tíz hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélték, mivel autóbalesetet okozott, alkoholos befolyásoltság alatt, s büntetését nemrég, október elején kezdte meg (jó magaviselet esetén öt hónap után szabadulhat). Előtte azonban hosszú heteket töltött azzal, hogy válaszoljon a Bors újságírója, Szalai Vivien kérdéseire. Így készült jelen kötet, Stohl szándékai szerint azért, hogy az emberek így árnyaltabb képet kaphassanak róla - természetesen elsősorban a nagy port kavart, tavaly májusban történt baleset miatt. A színész-műsorvezető a kötetben egész életéről vall: családjáról, gyermek- és kamaszkoráról, rögbijátékos múltjáról, gimnáziumi, majd színházművészeti főiskolai tanulmányairól, színész karrierjéről, hedonista életmódjáról, a nőkről és a férfibarátságokról, Ancsival között házasságáról, három lányáról és arról s, hogy balhéi hogyan tették tönkre családi életét. A kötet fontos részét képezi a baleset részleteinek Stohl szemszögéből való vizsgálata, s a tárgyalás részletei, drog- és alkoholproblémája, valamint a tárgyalással párhuzamosan indult, szintén támadott prevenciós turnéja is. A kiadvány végén három mini interjú olvasható a színész feleségével, legnagyobb lányával és magával Stohllal. ISBN: 978-963-297-558-0A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütrötök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 540 Ft

Az aukció vége: 2011-11-25 11:56
. Szalai Vivien : Stohl őszintén - Jelenlegi ára: 2 540 Ft

Plüss figurák - Jelenlegi ára: 400 Ft

Aukció tárgya a kisfiam számára már kinőtt plüssfigurák.
Több darab van a csomagban. Egy tisztítás már ráfér. Kisebb hibák előfordulhatnak, de vannak benne hibátlan jó állapotú drágább figurák is.
Pontos postaköltséget csomagolás után tudok mondani.


Jelenlegi ára: 400 Ft

Az aukció vége: 2011-11-26 11:40
. Plüss figurák - Jelenlegi ára: 400 Ft

Akkumulátor, Motorola E365, 650mAh, Li-ion_ - Jelenlegi ára: 1 789 Ft


KÁPMEGYER GSMÁru megnevezése: Akkumulátor, Motorola E365, 650mAh, Li-ion_
Cikkszám: 1226
Gyártó: Utá ngyá rtott termé kFigyelem! GaranciaFizetési és átvételi módokKérjük, vegye figyelembe, hogy a terméklapon nem minden esetben az eladó termékről készült fénykép található!
A kép illusztráció!
A termékeket megrendelés után hozatjuk üzletünkbe! Készlethiány előfordulhat, ez esetben 2-3 hét is lehet a várakozási idő! Kérjük, ezt vegye figyelembe!
A nyertes vállalja, hogy 5 napon belül fizetési kötelezettségének eleget tesz, ellenkező esetben sajnos negatív értékelés mellett újraindítjuk az aukciót.
Figyelem!
Az a vásárló, akinek az elmúlt 10 visszajelzésében volt negatív értékelés, csakis előreutalással vásárolhat tőlünk!
Köszönjük megértését!
Telefoncsere esetén az árat a következőképpen állapítsa meg:
Nézze meg a Vatera piacterén az eladó telefonok között az Ön által kínált telefon legalacsonyabb eladási árat és mindenképpen ez alatt határozza meg a telefonkészüléke csereárát. Amennyiben Ön olyan árajánlatot tesz felénk, amely kedvező számunkra, akkor nem lesz akadálya annak, hogy a csere létrejöjjön közöttünk.
A becserélésre küldött telefon postai díja szintén a vevőt terheli!
Kérünk mindenkit, hogy a fentiek figyelembevételével licitáljon!
Bármiféle reklamáció esetén az itt leírtakra fogunk hivatkozni! Azonnali pénzvisszafizetés, vagy cseregarancia, amennyiben a vásárolt termék gyári hibás!
A szervizalkatrészekre (LCD kijelző, fólia, hangszóró, mikrofon stb. ) a garancia 1 hónap, függetlenül, hogy a terméklapon mi van feltüntetve!
A szervizalkatrészekre csak abban az esetben tudunk garanciát vállalni, ha a beszerelést szervizünk végzi, vagy arra jogosult szakember írásos igazolást ad a beszerelés elvégzéséről!
Személyes átvétel:
Budapest IV. kerületben található üzletünkben, nyitvatartási időben.
Postai úton: (Magyar Posta)
Előre utalás esetén, ajánlott levélként (250gr-ig): 520. - Ft.
Utánvétel esetén (5. 000. - Ft-ig): 1. 050. - Ft.
Futárszolgálat: (DPD Hungária)
Előre utalás esetén: 1, 050. - Ft.
Utánvétel esetén: 1. 550. - Ft.
A papír, író- irodaszereket, irodatechnikai termékeket kizárólag csak megrendelés esetén hozatjuk üzletünkbe.
A megrendelések teljesítése a raktáron lévő termékeknél akár 2-3 nap, készlethiány esetén a megrendelés 2-3 hét is lehet.
A postázási díjak tájékoztató jellegűek, az árakat a Magyar Posta vagy a DPD futárszolgálat árlistája alapján a megrendelés után utólag állapítjuk meg.
Előfordulhat egyes termékek esetében, hogy méretük, súlyuk, illetve törékenységük miatt nem tudjuk postázni a feltüntetett költségen, ebben az esetben külön felvesszük a vevővel a kapcsolatot és tájékoztatjuk a tényleges szállítási díjról.
FELHÍVJUK FIGYELMÉT, amennyiben sima levélként kéri a postázást, cégünk NEM vállal semmi féle reklamációt a postai feladásról, sikeres megérkezésről.
Csak az ajánlott feladásnál tudjuk nyomon követni, igazolni, bármi féle reklamációt elindítani! EgyebekMunkanapokon reggel 10 óráig leadott megrendelését még aznap 14 órától, 10 óra után leadott megrendelését a következő munkanapon 14 órától üzletünkben személyesen átveheti.
Ide kattintva megnézheti folyamatosan bővülő aukcióinkat is!
Üzletünk jogosult a különbözeti adózás szerint adózni. Viszonteladóként ezen tevékenységünkre az áfa tv. XVI/2. alfejezetének rendelkezéseit alkalmazzuk. TermékleírásKompatibilis készüléktípusokCsomagküldés utánvétellel
Motorola
E365
A termék ára + kiszállítási díj együttes értéke határozza meg az utánvételért fizetendő költség mértékét az alábbi táblázat szerint:
Termék áraKiszállítási díj0 - 5. 000. - Ft-ig1, 050. - Ft. 5. 001 - 50. 000. - Ft-ig1. 550. - Ft. 50. 001 - 200. 000. - Ft-ig2. 050. - Ft. 200. 001 - 1. 000. 000. - Ft-ig4. 550. - Ft.
A mobiltelefonokat és a nagy értékű, illetve sérülékeny termékeket kizárólag futárszolgálattal szállíttatjuk ki!
Az utánvételes árak tájékoztató jellegűek, a csomag mérete, súlya alapján eltérhetnek, ebben az esetben a vevővel külön felvesszük a kapcsolatot! @KapGSM24298


Jelenlegi ára: 1 789 Ft

Az aukció vége: 2011-11-26 10:43
. Akkumulátor, Motorola E365, 650mAh, Li-ion_ - Jelenlegi ára: 1 789 Ft

Képernyővédő fólia, Sharp GX-20 (Nokia - Jelenlegi ára: 254 Ft


KÁPMEGYER GSMÁru megnevezése: Képernyővédő fólia, Sharp GX-20 (Nokia N-Gage QD, Samsung D410), BRANDO Protector Plus (41×62mm)
Cikkszám: 6704
Gyártó: BRANDOFigyelem! GaranciaFizetési és átvételi módokKérjük, vegye figyelembe, hogy a terméklapon nem minden esetben az eladó termékről készült fénykép található!
A kép illusztráció!
A termékeket megrendelés után hozatjuk üzletünkbe! Készlethiány előfordulhat, ez esetben 2-3 hét is lehet a várakozási idő! Kérjük, ezt vegye figyelembe!
A nyertes vállalja, hogy 5 napon belül fizetési kötelezettségének eleget tesz, ellenkező esetben sajnos negatív értékelés mellett újraindítjuk az aukciót.
Figyelem!
Az a vásárló, akinek az elmúlt 10 visszajelzésében volt negatív értékelés, csakis előreutalással vásárolhat tőlünk!
Köszönjük megértését!
Telefoncsere esetén az árat a következőképpen állapítsa meg:
Nézze meg a Vatera piacterén az eladó telefonok között az Ön által kínált telefon legalacsonyabb eladási árat és mindenképpen ez alatt határozza meg a telefonkészüléke csereárát. Amennyiben Ön olyan árajánlatot tesz felénk, amely kedvező számunkra, akkor nem lesz akadálya annak, hogy a csere létrejöjjön közöttünk.
A becserélésre küldött telefon postai díja szintén a vevőt terheli!
Kérünk mindenkit, hogy a fentiek figyelembevételével licitáljon!
Bármiféle reklamáció esetén az itt leírtakra fogunk hivatkozni! Azonnali pénzvisszafizetés, vagy cseregarancia, amennyiben a vásárolt termék gyári hibás!
A szervizalkatrészekre (LCD kijelző, fólia, hangszóró, mikrofon stb. ) a garancia 1 hónap, függetlenül, hogy a terméklapon mi van feltüntetve!
A szervizalkatrészekre csak abban az esetben tudunk garanciát vállalni, ha a beszerelést szervizünk végzi, vagy arra jogosult szakember írásos igazolást ad a beszerelés elvégzéséről!
Személyes átvétel:
Budapest IV. kerületben található üzletünkben, nyitvatartási időben.
Postai úton: (Magyar Posta)
Előre utalás esetén, ajánlott levélként (250gr-ig): 520. - Ft.
Utánvétel esetén (5. 000. - Ft-ig): 1. 050. - Ft.
Futárszolgálat: (DPD Hungária)
Előre utalás esetén: 1, 050. - Ft.
Utánvétel esetén: 1. 550. - Ft.
A papír, író- irodaszereket, irodatechnikai termékeket kizárólag csak megrendelés esetén hozatjuk üzletünkbe.
A megrendelések teljesítése a raktáron lévő termékeknél akár 2-3 nap, készlethiány esetén a megrendelés 2-3 hét is lehet.
A postázási díjak tájékoztató jellegűek, az árakat a Magyar Posta vagy a DPD futárszolgálat árlistája alapján a megrendelés után utólag állapítjuk meg.
Előfordulhat egyes termékek esetében, hogy méretük, súlyuk, illetve törékenységük miatt nem tudjuk postázni a feltüntetett költségen, ebben az esetben külön felvesszük a vevővel a kapcsolatot és tájékoztatjuk a tényleges szállítási díjról.
FELHÍVJUK FIGYELMÉT, amennyiben sima levélként kéri a postázást, cégünk NEM vállal semmi féle reklamációt a postai feladásról, sikeres megérkezésről.
Csak az ajánlott feladásnál tudjuk nyomon követni, igazolni, bármi féle reklamációt elindítani! EgyebekMunkanapokon reggel 10 óráig leadott megrendelését még aznap 14 órától, 10 óra után leadott megrendelését a következő munkanapon 14 órától üzletünkben személyesen átveheti.
Ide kattintva megnézheti folyamatosan bővülő aukcióinkat is!
Üzletünk jogosult a különbözeti adózás szerint adózni. Viszonteladóként ezen tevékenységünkre az áfa tv. XVI/2. alfejezetének rendelkezéseit alkalmazzuk. TermékleírásKompatibilis készüléktípusokCsomagküldés utánvétellel
Nokia
N-Gage QD
Samsung
A termék ára + kiszállítási díj együttes értéke határozza meg az utánvételért fizetendő költség mértékét az alábbi táblázat szerint:
Termék áraKiszállítási díj0 - 5. 000. - Ft-ig1, 050. - Ft. 5. 001 - 50. 000. - Ft-ig1. 550. - Ft. 50. 001 - 200. 000. - Ft-ig2. 050. - Ft. 200. 001 - 1. 000. 000. - Ft-ig4. 550. - Ft.
A mobiltelefonokat és a nagy értékű, illetve sérülékeny termékeket kizárólag futárszolgálattal szállíttatjuk ki!
Az utánvételes árak tájékoztató jellegűek, a csomag mérete, súlya alapján eltérhetnek, ebben az esetben a vevővel külön felvesszük a kapcsolatot! @KapGSM24510


Jelenlegi ára: 254 Ft

Az aukció vége: 2011-11-26 09:58
. Képernyővédő fólia, Sharp GX-20 (Nokia - Jelenlegi ára: 254 Ft