2011. december 1., csütörtök

Putney, Mary Jo: Érzelmek körhintája - Jelenlegi ára: 2 240 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Érzelmek körhintájaA könyv listaára: 2800 Ft. Leírás:
A gyönyörű és gazdag, azonban kissé öntörvényű Lady Antonia Thornton - nem egészen önszántából - új társalkodónőt alkalmaz egy fiatal és szegény özvegy, Judith Winslow személyében. A birtokát egyedül igazgató zabolátlan arisztokrata hölgy azonban hamar igazi társra lel a csendes és megfontolt Judithban. A vidéki kastélyba új vendég érkezik, Adam, Antonia távoli rokona, aki hosszú éveket töltött Indiában. A gyarmatokon szerzett vagyonával akarja ellensúlyozni törvénytelen származása bélyegét, hogy végre meghódíthassa Antonia szívét. Azonban nem egyedül jön, elkísérte barátja az okos, jóképű és kifinomult Lord Simon Launceston, akinek egy nő sem tud ellenállni... A fordulatokban gazdag romantikus regény végére kiderül, hogy ki kivel találja meg a végső boldogságát a vidéki Anglia kedélyes kulisszái között. ISBN: 978-963-643-186-0A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütrötök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 240 Ft

Az aukció vége: 2011-12-02 00:10
. Putney, Mary Jo: Érzelmek körhintája - Jelenlegi ára: 2 240 Ft