2012. március 2., péntek

SLIM Cigaretta cigi patron(10db/cs)!AKCIÓ!! - Jelenlegi ára: 399 Ft


SLIM Cigaretta cigi patron(10db/cs) 3 színben közepes erősségben!
Az e-smoker elektromos cigaretta patronjai, minden esetben a legkorszerűbb integrált patronok.
Az integrált patronok óriási előnyei, a hagyományos ecigi patronnal szemben..
Az integrált ecigi patron, minden darabja tartalmaz egyben egy porlasztót is, amely a párologtatásért felelős, másnéven e-cigi atomizátor. Ez azért nagyszerű, mert elektromos cigaretta használatakor ez az alkatrész van kitéve a legnagyobb megpróbáltatásnak, hiszen izzik és hőt terrmel, emiatt szokott sajnos elromlani is.
A régebben gyártott elektromos cigi készletekben kapható volt 2 akku és egy porlasztó, ha az elromlott, 5-6 ezer forintért vásárolni kellett újat.
Viszont, mivel az integrált patronok mindegyike tartalmaz porlasztót is, ezért egyszerűen nem tud elromlani, hiszen minden egyes patronnal vásárolunk egy újat.
További nagy előnye az integrált ecigi patronnak, hogy nem tud önállóan kiszáradni, mint régebbi ecigi patronok, mert egy teljesen zárt rendszer, így ha nem használja egy ideig, akkor is friss marad..
További előnye az integrált patronnak, hogy mivel nem szárad és nem veszt el aromájából, ezért sokkal nagyobb a "; füst"; intenzitása és izletesebb az aromája, mint a töltős patronoknak.
Emellett a zárt rendszer miatt, biztosak lehetünk a gyártó által előírt adagolt mennyiségben, minőségben, amely az ecigi előírásokat és engedélyeket illeti. Tehát az van benne, aminek lennie kell, nem pedig, kétes eredetű propilég géikol származéknak.
Az integrált ecigi patron, mindenkit hozzásegít ahhoz, hogy teljesen költséghatékony legyen, mivel az integrált patronhoz, már csak egy akkumulátor kell és máris használható, szemben azzal a megoldással, amikor a régebbi tipusokhoz, csak egy atomizátor (porlasztó) volt a készletben.. ezért ....
Egy e-smoker elektromos cigaretta készletet egyszerre 2 fő is tud használni, az integrált patronoknak köszönhetően..



Jelenlegi ára: 399 Ft

Az aukció vége: 2012-03-01 21:59
. SLIM Cigaretta cigi patron(10db/cs)!AKCIÓ!! - Jelenlegi ára: 399 Ft